Elektrische producten

JURA WE8 Dark Inox (EA)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA WE8 Dark Inox (EA) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA WE8 Dark Inox (EA).

Specificaties JURA WE8 Dark Inox (EA)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA WE8 Dark Inox (EA)

Met de JURA WE8 Dark Inox (EA) kun je op kantoor genieten van klassieke zwarte koffies en heerlijke melkspecialiteiten. Dit koffiezetapparaat biedt maar liefst 8 verschillende koffiespecialiteiten, zodat er voor ieder wat wils is. Van een intense espresso tot een romige cappuccino en zelfs heet water voor een ontspannend kopje thee. Dankzij het ruime bonenreservoir van 500 gram en het waterreservoir van 3 liter hoef je de reservoirs niet voortdurend bij te vullen. Je kunt maar liefst 30 koffiespecialiteiten achter elkaar zetten, zonder enige moeite. De koffies die je met de JURA WE8 Dark Inox (EA) maakt, zitten boordevol aroma's en hebben een rijke smaak. Dit komt doordat de Professional Aroma Grinder de bonen precies en snel maalt. Het apparaat is eenvoudig te bedienen via het kleurendisplay met handige knoppen. Op het display worden alle beschikbare koffies overzichtelijk weergegeven. Je zult merken dat je weinig tijd kwijt bent aan het onderhoud van dit koffiezetapparaat. Als je het waterfilter op tijd vervangt, is ontkalken zelfs overbodig. Daarnaast hoef je de zetgroep slechts eens per maand schoon te maken. Bij Coolblue ben je verzekerd van uitstekende service, aangezien wij een geautoriseerde JURA dealer zijn. Daarom bieden wij maar liefst 25 maanden garantie op dit koffiezetapparaat.

Pluspunten
  • Met het ruime water- en bonenreservoir en de uitstekende onderhoudsgemak is de machine geschikt voor kleine kantoren. Kies uit 8 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Dankzij de Professional Aroma Grinder komen de koffiearoma's het beste naar voren.

Minpunten
  • Je zet twee melkspecialiteiten niet tegelijkertijd.

Veelgestelde vragen over JURA WE8 Dark Inox (EA)

JURA WE8 Dark Inox (EA) is een Volautomatische espressomachine.

JURA WE8 Dark Inox (EA) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA WE8 Dark Inox (EA) is 3 l.

Met JURA WE8 Dark Inox (EA) kun je 2 zetten per keer.

JURA WE8 Dark Inox (EA) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.