Elektrische producten

Sage the Oracle Black Truffle

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Oracle Black Truffle onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Oracle Black Truffle.

Specificaties Sage the Oracle Black Truffle

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Sage the Oracle Black Truffle

De Sage the Oracle Black Truffle is een innovatieve koffiemachine die het zetten van koffie zo makkelijk mogelijk maakt. Met deze machine maal je automatisch de koffie, doseer je de juiste hoeveelheid en druk je de gemalen koffie stevig aan in de filterdrager. Daarnaast stoomt de machine ook nog eens automatisch melk op in het melkkannetje. Hierdoor worden de twee moeilijkste stappen tijdens het koffiezetten volledig geautomatiseerd. Dankzij het dubbele verwarmingssysteem kun je tegelijkertijd een espresso zetten en de melk opschuimen. Binnen een minuut ben je klaar en kun je direct genieten van een heerlijke verse kop koffie. Met de flexibele shots kun je kiezen tussen 1 of 2 shots espresso, of kun je handmatig bepalen hoeveel espresso er in jouw kopje terechtkomt. Bovendien kun je met de One Touch Americano functie eenvoudig een dubbele espresso maken, die vervolgens wordt aangelengd met heet water via de heetwateruitloop. Met de Sage the Oracle Black Truffle haal je niet alleen een koffiemachine in huis die heerlijke koffie zet, maar ook een machine die het zetten van koffie zo gemakkelijk en snel mogelijk maakt. Begin je dag goed met een perfect gezette kop koffie, gemaakt met deze geavanceerde koffiemachine.

Pluspunten
  • Je kunt gemakkelijker koffie zetten dan bij andere pistonmachines, omdat de machine automatisch koffie maalt, aanduwt en melk opschuimt. Vanwege de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar wordt je koffie niet verbrand, zodat hij lekker smaakt.

Minpunten
  • Het toestel heeft geen touchscreen scherm waarmee je eenvoudig door het menu bladert.

Veelgestelde vragen over Sage the Oracle Black Truffle

Sage the Oracle Black Truffle is een Pistonmachine.

Sage the Oracle Black Truffle is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Oracle Black Truffle is 2,5 l.

Met Sage the Oracle Black Truffle kun je 2 zetten per keer.

Sage the Oracle Black Truffle is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.