Elektrische producten

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B.

Specificaties De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B

Met de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B maak je met gemak de heerlijkste koffierecepten. Het gebruiksvriendelijke touchscreen display geeft je de keuze uit maar liefst 12 verschillende recepten. Of je nu zin hebt in twee espresso's tegelijkertijd, een enkele latte macchiato of een romige flat white, met slechts één druk op de knop is het geregeld. Dankzij het geavanceerde dubbele verwarmingssysteem van deze koffiemachine wordt het water en de melk altijd op de juiste temperatuur verwarmd. Zo ben je verzekerd van een smaakvolle kop koffie, keer op keer. Bovendien zet je met dit systeem razendsnel meerdere koffies achter elkaar, ideaal wanneer je visite hebt of gewoon van snelle koffiemomenten houdt. Het LatteCrema melksysteem van de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B zorgt voor een heerlijk romige en dikke schuimlaag. De machine bereidt de melk automatisch op de juiste temperatuur en reinigt alle onderdelen die in contact komen met melk volledig automatisch. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het onderhoud en kun je optimaal genieten van je koffie. Niet alleen kun je de sterkte en hoeveelheid van je koffie naar wens aanpassen, maar je kunt ook je favoriete recepten opslaan onder één van de 3 gebruikersprofielen. Zo heb je altijd jouw perfecte kop koffie binnen handbereik. En mocht er onver.

Pluspunten
  • Met het touchscreen kleurendisplay is het gemakkelijk om de espressomachine te bedienen door middel van een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden. Je kunt kiezen uit 12 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Dankzij het dubbele verwarmingssysteem kun je snel een cappuccino maken met de juiste koffie- en melktemperatuur.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B is 1,8 l.

Met De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.