Elektrische producten

Sage Barista Express Black Truffle

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage Barista Express Black Truffle onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage Barista Express Black Truffle.

Specificaties Sage Barista Express Black Truffle

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage Barista Express Black Truffle

Met de Sage Barista Express Black Truffle bereid je met gemak een heerlijke espresso van verse koffiebonen en creëer je perfect opgeschuimde melk op de juiste temperatuur. De speciale melkkan meet de temperatuur van de melk tijdens het opschuimen en verandert van kleur naar groen zodra de melk de optimale temperatuur heeft bereikt. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van melkschuim van hoge kwaliteit, zonder enige verbrande smaak. Bovendien maal je de koffiebonen pas vlak voordat je je kopje koffie zet. Hierdoor is je koffie niet alleen ongelooflijk vers, maar krijgt het ook een rijke en volle smaak. Het bonenreservoir van deze prachtige machine heeft voldoende ruimte voor 250 gram koffiebonen en maalt deze fijn met behulp van 16 verschillende maalstanden. De machine maalt en doseert de bonen automatisch in de filterdrager, waarna jij alleen nog maar de gemalen koffiebonen stevig aan hoeft te drukken met de bijgeleverde tamper. De Sage Barista Express Black Truffle is niet alleen een meesterwerk op het gebied van functionaliteit, maar ook op het gebied van bouwkwaliteit. Elk onderdeel is met uiterste precisie vervaardigd om ervoor te zorgen dat je jarenlang kunt genieten van je dagelijkse kopje koffie. Deze espressomachine is een perfecte aanvulling voor elke keuken en zal je keer op keer verwennen met de meest heerlijke koffie.

Pluspunten
  • Op de roestvrijstalen melkkan kun je zien wanneer je de juiste temperatuur hebt bereikt, zo maak je melkschuim van goede kwaliteit. Met de ingebouwde koffiemolen zet je koffie van versgemalen koffiebonen. Dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Zonder scherm begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzemogelijkheden tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over Sage Barista Express Black Truffle

Sage Barista Express Black Truffle is een Pistonmachine.

Sage Barista Express Black Truffle is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage Barista Express Black Truffle is 2 l.

Met Sage Barista Express Black Truffle kun je 2 zetten per keer.

Sage Barista Express Black Truffle is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.