Elektrische producten

Melitta Aroma Signature Deluxe

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Melitta Aroma Signature Deluxe onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Melitta verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Melitta Aroma Signature Deluxe.

Specificaties Melitta Aroma Signature Deluxe

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Melitta Aroma Signature Deluxe

Met de Melitta Aroma Signature Deluxe geniet je elke ochtend van een heerlijk kopje warme koffie. Dit koffiezetapparaat heeft niet één, maar twee verwarmingselementen. Het eerste element warmt het water op, terwijl het tweede element ervoor zorgt dat je koffie warm blijft, zelfs bij kleine hoeveelheden. Nooit meer lauwe koffie dus! Wat dit koffiezetapparaat nog specialer maakt, is de mogelijkheid om de warmhoudtijd in te stellen. Je kunt kiezen tussen 30 en 90 minuten, zodat je koffie altijd op de perfecte temperatuur blijft. Daarnaast is de Melitta Aroma Signature Deluxe uitgerust met een handige ontkalkingsindicator. Zo weet je precies wanneer het tijd is om het apparaat te ontkalken en blijft je koffie altijd van de hoogste kwaliteit. Maar dat is nog niet alles! Met de aromaschakelaar ben je verzekerd van de beste koffiesmaak en het meest intense aroma, zelfs als je maar een klein kopje zet. En wanneer je koffie klaar is, laat het koffiezetapparaat je dat weten met een vrolijke pieptoon. Begin je dag op de juiste manier met de Melitta Aroma Signature Deluxe en geniet elke ochtend van een perfect kopje koffie.

Pluspunten
  • Met het dubbele verwarmingssysteem blijft je kopje koffie altijd op de juiste temperatuur. Het warmhoudrooster houdt de koffie 30 tot 90 minuten lang warm. De schoonmaakindicator geeft je een seintje wanneer het tijd is voor een ontkalkingsbeurt.

Minpunten
  • Als er geen timer is, staat de koffie niet op het door jou gewenste tijdstip voor je klaar.

Veelgestelde vragen over Melitta Aroma Signature Deluxe

Melitta Aroma Signature Deluxe is een Filterapparaat.

Melitta Aroma Signature Deluxe is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Melitta Aroma Signature Deluxe is 1,25 l.

Met Melitta Aroma Signature Deluxe kun je 10 zetten per keer.

Melitta Aroma Signature Deluxe is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.