Elektrische producten

Siemens EQ300 TF305E04 Roestvrij staal

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Siemens EQ300 TF305E04 Roestvrij staal onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Siemens verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Siemens EQ300 TF305E04 Roestvrij staal.

Specificaties Siemens EQ300 TF305E04 Roestvrij staal

Merk

Siemens

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Siemens EQ300 TF305E04 Roestvrij staal

De Siemens EQ300 TF305E04 Roestvrij staal is een koffiemachine met een solide behuizing die ervoor zorgt dat jouw kopje koffie altijd warm blijft op de warmhoudplaat. Het gebruik van de machine is eenvoudig dankzij het tekstdisplay met handige touchknoppen. Met slechts één druk op de knop zet je al een heerlijk kopje koffie. Het display biedt verschillende opties, zoals espresso, caffe crema, cappuccino, latte macchiato en een speciale functie voor melk. Een unieke eigenschap van deze koffiemachine is de uitschuifbare stoompijp die automatisch melk opschuimt. Dit betekent dat de machine niet alleen de melk opschuimt, maar ook een shot espresso toevoegt, waardoor je kunt genieten van een perfecte combinatie van smaken. Bovendien kun je de sterkte van elke koffie individueel instellen en kiezen hoe sterk je de verschillende specialiteiten wilt hebben. Na gebruik kun je de stoompijp eenvoudig van de machine verwijderen en in de vaatwasser reinigen. Dit zorgt voor een probleemloze schoonmaak en onderhoud van de machine, waardoor je altijd kunt genieten van een optimale koffie-ervaring. De Siemens EQ300 TF305E04 Roestvrij staal is niet alleen een functionele koffiemachine, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke keuken dankzij het elegante ontwerp en het roestvrijstalen materiaal.

Pluspunten
  • De behuizing van roestvrij staal is sterker dan een behuizing van plastic. Je verwarmt je kopje op de warmhoudplaat, zodat je koffie langer warm blijft. Het apparaat begeleidt je via het tekstdisplay door een menu met keuzeopties.

Minpunten
  • Wanneer je meerdere kopjes achter elkaar zet, duurt het langer omdat je één kop koffie per keer zet.

Veelgestelde vragen over Siemens EQ300 TF305E04 Roestvrij staal

Siemens EQ300 TF305E04 Roestvrij staal is een Volautomatische espressomachine.

Siemens EQ300 TF305E04 Roestvrij staal is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Siemens EQ300 TF305E04 Roestvrij staal is 1,4 l.

Met Siemens EQ300 TF305E04 Roestvrij staal kun je 2 zetten per keer.

Siemens EQ300 TF305E04 Roestvrij staal is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.