Elektrische producten

Melitta Look IV Therm Timer Wit

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Melitta Look IV Therm Timer Wit onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Melitta verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Melitta Look IV Therm Timer Wit.

Specificaties Melitta Look IV Therm Timer Wit

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

11

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Melitta Look IV Therm Timer Wit

De Melitta Look IV Therm Timer Wit is perfect voor iedereen die graag op een specifiek moment van zijn koffie wil genieten. Met de handige timerfunctie en het duidelijke led-display is het eenvoudig om de machine in te stellen op het gewenste tijdstip. Of je nu 's ochtends vroeg wakker wilt worden met een heerlijke kop koffie, of 's avonds wilt ontspannen met een mild kopje, deze machine maakt het mogelijk. De Look IV Therm Timer Wit beschikt ook over de unieke AromaSelector functie, waarmee je eenvoudig de sterkte van je koffie kunt aanpassen. Of je nu van een sterke bak houdt om de dag mee te beginnen, of liever geniet van een mildere smaak, met een simpele draai aan de knop kun je jouw ideale koffiesmaak creëren. En het beste van alles is dat de koffie vol van smaak blijft, zonder dat je de hoeveelheid water en koffie hoeft aan te passen. Daarnaast is de kan van de Look IV Therm Timer Wit voorzien van dubbele wanden, waardoor hij schokbestendig is en niet snel zal breken. En om ervoor te zorgen dat je altijd kunt genieten van de beste koffie, heeft de machine een handige ontkalkingsindicator. Zodra het CALC lampje gaat branden, weet je dat het tijd is om de machine te ontkalken. En na gebruik schakelt de machine zichzelf automatisch uit, waardoor je energie bespaart en veiligheid gewaarborgd wordt. Met de Melitta Look IV Therm Timer Wit wordt jouw.

Pluspunten
  • Met behulp van de timer bepaal je zelf wanneer de koffie klaar is. Met de instelbare sterkte maak je een pot koffie precies zoals jij het lekker vindt. Dankzij de thermoskan blijft de koffie langer warm en kun je de kan eenvoudig meenemen naar de ontbijttafel.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet verwijderen, wat het bijvullen minder gemakkelijk maakt.

Veelgestelde vragen over Melitta Look IV Therm Timer Wit

Melitta Look IV Therm Timer Wit is een Filterapparaat.

Melitta Look IV Therm Timer Wit is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Melitta Look IV Therm Timer Wit is 1,4 l.

Met Melitta Look IV Therm Timer Wit kun je 11 zetten per keer.

Melitta Look IV Therm Timer Wit is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.