Elektrische producten

JURA ENA 4 Full Nordic White (EB)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA ENA 4 Full Nordic White (EB) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA ENA 4 Full Nordic White (EB).

Specificaties JURA ENA 4 Full Nordic White (EB)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

1

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van JURA ENA 4 Full Nordic White (EB)

Met de compacte JURA ENA 4 Full Nordic White (EB) zet je moeiteloos jouw favoriete koffie, of het nu een espresso, doppio of lungo is. Deze volautomatische espressomachine past perfect op ieder keukenblok dankzij zijn slanke formaat. Met slechts één druk op de knop geniet je van een kop koffie met versgemalen koffiebonen. De Professional Aroma Grinder maalt de bonen op de perfecte fijnheid, waardoor het aroma optimaal is en de smaak altijd consistent blijft. Bovendien kun je kiezen uit 3 verschillende sterktes, zodat je jouw koffiebereiding kunt afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur. Het geavanceerde zetsysteem zorgt ervoor dat het water langzaam en in fases door de koffie loopt, waardoor de smaak intenser wordt. Je bedient de machine eenvoudig via de handige knoppen en het duidelijke display. En wanneer het tijd is voor onderhoud, geeft de machine je vanzelf een seintje. Bij Coolblue ben je verzekerd van kwaliteit, omdat wij een geautoriseerde JURA dealer zijn. Daarom krijg je maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht er iets misgaan, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen of zelfs het hele apparaat. Met de JURA ENA 4 Full Nordic White (EB) geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van weinig onderhoud en een duurzame kwaliteit die lang meega.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere volautomaten. De Professional Aroma Grinder zorgt ervoor dat koffiearoma's het beste worden benadrukt. Je kunt kiezen uit 3 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen.

Minpunten
  • Je maakt maar één kopje koffie per keer. Deze koffiemachine maakt geen melkspecialiteiten.

Veelgestelde vragen over JURA ENA 4 Full Nordic White (EB)

JURA ENA 4 Full Nordic White (EB) is een Volautomatische espressomachine.

JURA ENA 4 Full Nordic White (EB) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA ENA 4 Full Nordic White (EB) is 1,1 l.

Met JURA ENA 4 Full Nordic White (EB) kun je 1 zetten per keer.

JURA ENA 4 Full Nordic White (EB) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.