Elektrische producten

Melitta Aromafresh 1021-01

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Melitta Aromafresh 1021-01 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Melitta verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Melitta Aromafresh 1021-01.

Specificaties Melitta Aromafresh 1021-01

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Melitta Aromafresh 1021-01

De Melitta Aromafresh 1021-01 is een koffiezetapparaat dat alles heeft wat je nodig hebt voor de perfecte kop filterkoffie. Met de ingebouwde molen kun je de maalgraad naar jouw voorkeur instellen, variërend van fijn tot grof. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van koffie die perfect is gemalen voor de beste smaak. Maar dat is nog niet alles. Met de Melitta Aromafresh 1021-01 kun je ook de koffiesterkte aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Kies uit mild, medium of sterk en creëer de ideale kop koffie die precies bij jou past. En dankzij de handige timerfunctie met LCD-display kun je zelf bepalen wanneer je koffie klaar moet zijn. Stel eenvoudig het gewenste tijdstip in en word wakker met de heerlijke geur van vers gezette koffie. Bovendien is dit koffiezetapparaat zeer gebruiksvriendelijk. Het transparante waterreservoir maakt het gemakkelijk om de juiste hoeveelheid water toe te voegen, terwijl de waterpeilaanduiding ervoor zorgt dat je altijd de perfecte verhouding hebt. En als de koffie eenmaal is gezet, houdt het apparaat deze voor 20, 40 of 60 minuten op de ideale temperatuur. En maak je geen zorgen over kalkaanslag, want dit filterapparaat is uitgerust met een 3-in-één bescherming om ervoor te zorgen dat het apparaat een lange levens.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde koffiemolen zet je koffie van versgemalen koffiebonen. Met de instelbare koffiesterkte maak je koffie naar jouw persoonlijke smaak. De schoonmaakindicator geeft je een melding wanneer hij ontrokeld moet worden.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet uitnemen, dus het bijvullen ervan is minder gemakkelijk.

Veelgestelde vragen over Melitta Aromafresh 1021-01

Melitta Aromafresh 1021-01 is een Filterapparaat.

Melitta Aromafresh 1021-01 is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Melitta Aromafresh 1021-01 is 1,25 l.

Met Melitta Aromafresh 1021-01 kun je 10 zetten per keer.

Melitta Aromafresh 1021-01 is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.