Elektrische producten

Krups Intuition Experience EA876D

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups Intuition Experience EA876D onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups Intuition Experience EA876D.

Specificaties Krups Intuition Experience EA876D

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van Krups Intuition Experience EA876D

Met de Krups Intuition Experience EA876D heb je direct toegang tot een breed scala aan warme dranken. Of je nu zin hebt in een heerlijke flat white, americano of zelfs een verfrissende ijskoffie, dit koffiezetapparaat kan het allemaal. Bovendien is deze volautomaat van Krups stiller dan andere modellen, waardoor je kunt genieten van je koffie zonder last te hebben van storende geluiden. Het bedienen van de Krups Intuition Experience EA876D is een fluitje van een cent dankzij het kleuren touchscreen. Het intuïtieve lichtindicator systeem begeleidt je stap voor stap tijdens het koffiezetten. Zo zal het waterreservoir oplichten wanneer het leeg is en verandert de kleur van de machine wanneer je wisselt tussen gebruikersprofielen. Met maar liefst 4 verschillende profielen kun je je eigen recepten opslaan en eenvoudig oproepen wanneer je maar wilt. Maar dat is nog niet alles! Met deze volautomaat kun je niet alleen twee zwarte koffies zetten, maar ook twee melkspecialiteiten tegelijkertijd met slechts één druk op de knop. Plaats eenvoudigweg de melkslang in het melkreservoir en geniet van een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Met de Krups Intuition Experience EA876D kun je elke dag genieten van jouw favoriete koffiedranken, met het gemak en de veelzijdigheid die je verwacht van een hoogwaardig koffiezetapparaat.

Pluspunten
  • Het koffiezetapparaat maakt niet alleen warme koffiespecialiteiten, maar ook ijskoffies. Kies uit 17 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Met het touchscreen-kleurendisplay bedien je de espressomachine eenvoudig dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Je bedient deze machine niet door middel van de app. De machine heeft geen warmhoudplaat om de kopjes vooraf op te warmen.

Veelgestelde vragen over Krups Intuition Experience EA876D

Krups Intuition Experience EA876D is een Volautomatische espressomachine.

Krups Intuition Experience EA876D is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups Intuition Experience EA876D is 3 l.

Met Krups Intuition Experience EA876D kun je 2 zetten per keer.

Krups Intuition Experience EA876D is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het afgewerkt.