Elektrische producten

Bosch Styline TKA8A053 Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Bosch Styline TKA8A053 Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Bosch verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Bosch Styline TKA8A053 Zwart.

Specificaties Bosch Styline TKA8A053 Zwart

Merk

Bosch

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

8

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Bosch Styline TKA8A053 Zwart

De Bosch Styline TKA8A053 Zwart is een koffiezetapparaat dat zich automatisch aanpast aan het aantal kopjes koffie dat je wilt zetten. Het slimme apparaat berekent de benodigde zettijd op basis van de hoeveelheid water in het reservoir, waardoor het extractieproces geoptimaliseerd wordt. Of je nu 3 of 8 kopjes koffie zet, de smaak zal telkens weer perfect zijn. Dit koffiezetapparaat is voorzien van een krachtig verwarmingssysteem dat het water verwarmt tot de ideale temperatuur van 92 tot 96 graden. Hierdoor komt het volle aroma van de koffie optimaal tot zijn recht. Na het zetten van de koffie houdt de dubbelwandige roestvrijstalen thermoskan de koffie langdurig warm, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. Daarnaast is de Bosch Styline TKA8A053 Zwart ook nog eens energiezuinig. Het apparaat schakelt zichzelf automatisch uit om energie te besparen. Bovendien waarschuwt het geïntegreerde ontkalkingssysteem je wanneer er te veel kalk in de leidingen zit. Met slechts één druk op de knop activeer je het eenvoudige ontkalkingsprogramma en ben je verzekerd van een optimale werking van je koffiezetapparaat.

Pluspunten
  • In de thermoskan blijft de koffie langer warm, zodat je de kan makkelijk meeneemt naar de ontbijttafel. Je vult het afneembare waterreservoir gemakkelijk bij onder de kraan. De druppelstop zorgt ervoor dat er geen nadruppelen is wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt.

Minpunten
  • Zonder timer staat de koffie niet klaar op het gewenste tijdstip. De plastic behuizing is minder duurzaam dan een metalen behuizing.

Veelgestelde vragen over Bosch Styline TKA8A053 Zwart

Bosch Styline TKA8A053 Zwart is een Filterapparaat.

Bosch Styline TKA8A053 Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Bosch Styline TKA8A053 Zwart is 1,1 l.

Met Bosch Styline TKA8A053 Zwart kun je 8 zetten per keer.

Bosch Styline TKA8A053 Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.