Elektrische producten

Krups Grind en Brew KM8328

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups Grind en Brew KM8328 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups Grind en Brew KM8328.

Specificaties Krups Grind en Brew KM8328

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Krups Grind en Brew KM8328

De Krups Grind en Brew KM8328 is de perfecte partner voor koffieliefhebbers die willen genieten van een heerlijke, verse kop aromatische koffie. Met zijn gelijkmatige maalresultaten en stille werking zorgt de ingebouwde koffiemolen voor een perfecte maling van de bonen. Het eenvoudige en intuïtieve bedieningspaneel met led-display maakt het kiezen van je favoriete koffie een fluitje van een cent. Dit koffiezetapparaat is geschikt voor 10 tot 15 kopjes koffie in één keer, waardoor het ideaal is voor gezellige koffiemomenten met vrienden en familie. En met de handige timerfunctie kun je de zetcyclus instellen, zodat je wakker wordt met de heerlijke geur van vers gezette koffie. Plaats simpelweg je favoriete bonen in de molen en kies uit de 3 verschillende maalstanden voor de perfecte smaak. Maar dat is nog niet alles! De Krups Grind en Brew KM8328 houdt je koffie ook nog eens 30 minuten lang warm, waarna het apparaat automatisch uitschakelt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het vergeten uitschakelen van de machine. Met dit koffiezetapparaat geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van gebruiksgemak en veiligheid.

Pluspunten
  • Met de geïntegreerde koffiemolen zet je koffie van versgemalen koffiebonen. Met de verstelbare koffiesterkte zet je een kan koffie naar jouw eigen smaak. De schoonmaakindicator waarschuwt je wanneer hij moet worden ontkalkt.

Minpunten
  • De plastic behuizing is minder robuust dan een metalen behuizing.

Veelgestelde vragen over Krups Grind en Brew KM8328

Krups Grind en Brew KM8328 is een Filterapparaat.

Krups Grind en Brew KM8328 is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups Grind en Brew KM8328 is 1,25 l.

Met Krups Grind en Brew KM8328 kun je 10 zetten per keer.

Krups Grind en Brew KM8328 is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.