Elektrische producten

JURA ENA 4 Full Metropolitan Black (EB)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA ENA 4 Full Metropolitan Black (EB) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA ENA 4 Full Metropolitan Black (EB).

Specificaties JURA ENA 4 Full Metropolitan Black (EB)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

1

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van JURA ENA 4 Full Metropolitan Black (EB)

Met de JURA ENA 4 Full Metropolitan Black (EB) zet je niet zomaar een kopje koffie, maar een heerlijke espresso, doppio of lungo. Deze volautomatische espressomachine is compact van formaat, waardoor hij perfect past op ieder keukenblok. Met slechts één druk op de knop geniet je van een kopje koffie gemaakt van verse koffiebonen. De Professional Aroma Grinder maalt de bonen fijn, waardoor het aroma optimaal is en de smaak altijd hetzelfde blijft. Naast het kiezen van je favoriete koffiebereiding, kun je ook de sterkte van je koffie bepalen. Met 3 verschillende sterktes is er altijd een instelling die bij jouw smaak past. Het zetsysteem van de ENA 4 zorgt ervoor dat het water langzaam en in fases door de koffie loopt, waardoor de smaak nog intenser wordt. Je bedient de machine eenvoudig via de handige knoppen en het duidelijke display. En als het tijd is voor onderhoud, hoef je je geen zorgen te maken. De machine geeft namelijk zelf een seintje wanneer het tijd is voor een schoonmaakbeurt. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiezetapparaat. JURA staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit, dus je kunt erop vertrouwen dat je lang plezier zult hebben van deze machine. Met weinig onderhoud en een stevige constructie is de JURA ENA 4 Full Metropolitan Black (EB.

Pluspunten
  • Dankzij het slanke formaat neemt hij minder ruimte in beslag op jouw keukenblad dan andere volautomaten. De Professional Aroma Grinder brengt koffiearoma's het beste naar voren. Kies uit 3 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast.

Minpunten
  • Je zet maar één kopje koffie tegelijkertijd. Deze koffiemachine maakt geen melkdranken.

Veelgestelde vragen over JURA ENA 4 Full Metropolitan Black (EB)

JURA ENA 4 Full Metropolitan Black (EB) is een Volautomatische espressomachine.

JURA ENA 4 Full Metropolitan Black (EB) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA ENA 4 Full Metropolitan Black (EB) is 1,1 l.

Met JURA ENA 4 Full Metropolitan Black (EB) kun je 1 zetten per keer.

JURA ENA 4 Full Metropolitan Black (EB) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.