Elektrische producten

Siemens EQ.500 Integral TP501R09

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Siemens EQ.500 Integral TP501R09 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Siemens verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Siemens EQ.500 Integral TP501R09.

Specificaties Siemens EQ.500 Integral TP501R09

Merk

Siemens

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Siemens EQ.500 Integral TP501R09

Met de Siemens EQ.500 Integral TQ501R09 bedien je jouw koffiemachine moeiteloos dankzij handige touchknoppen met icoontjes voor verschillende koffiesoorten. Je hoeft alleen maar naar het scherm te kijken en je ziet meteen jouw favoriete kop koffie. Met slechts één druk op de knop zet je elke gewenste koffie. Sterker nog, je kunt zelfs twee zwarte koffies tegelijkertijd zetten. De sterkte, hoeveelheid en temperatuur van de koffie pas je eenvoudig aan naar jouw persoonlijke smaak. Maar dat is nog niet alles. Deze koffiemachine biedt ook de mogelijkheid om heerlijke melkspecialiteiten te bereiden. Gewoon de melkslang aansluiten op een apart melkreservoir of direct in een pak melk steken. En wanneer je cappuccino klaar is, reinigt de melkslang zichzelf automatisch. Dat is niet alleen handig, maar ook hygiënisch. Bovendien maakt deze volautomatische machine tijdens het zetten van je koffie maar weinig lawaai. Met een maximale geluidsproductie van slechts 62 decibel kun je rustig verder kletsen met je bezoek terwijl je geniet van een heerlijke kop koffie.

Pluspunten
  • Met het kleurendisplay met aanraakknoppen kun je de espressomachine gemakkelijk bedienen via een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden. Creëer je eigen koffierecepten door de koffiesterkte en de hoeveelheid koffie en melk aan te passen. Maakt met slechts 62 decibel veel minder geluid dan andere volautomatische koffiemachines.

Minpunten
  • Hij bezit geen warmhoudplaat om de kopjes vooraf te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Siemens EQ.500 Integral TP501R09

Siemens EQ.500 Integral TP501R09 is een Volautomatische espressomachine.

Siemens EQ.500 Integral TP501R09 is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Siemens EQ.500 Integral TP501R09 is 1,7 l.

Met Siemens EQ.500 Integral TP501R09 kun je 2 zetten per keer.

Siemens EQ.500 Integral TP501R09 is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.