Elektrische producten

Siemens EQ.500 Integral TQ505R09

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Siemens EQ.500 Integral TQ505R09 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Siemens verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Siemens EQ.500 Integral TQ505R09.

Specificaties Siemens EQ.500 Integral TQ505R09

Merk

Siemens

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Siemens EQ.500 Integral TQ505R09

De Siemens EQ.500 Integral TQ505R09 is een koffiemachine die jouw ochtendroutine makkelijker maakt. Met het overzichtelijke touchscreen kleurendisplay kies je eenvoudig jouw favoriete kopje koffie. Of je nu zin hebt in een heerlijke cappuccino of een romige latte macchiato, met het melkreservoir maak je deze koffiespecialiteiten moeiteloos. En het beste van alles is dat je tegelijkertijd 1 of 2 koffie- of melkspecialiteiten kunt zetten, ideaal wanneer je visite over de vloer hebt. Om ervoor te zorgen dat de melk altijd vers blijft, kun je het melkreservoir gemakkelijk in de koelkast bewaren wanneer je het even niet gebruikt. Met behulp van het display stel je zelf de gewenste koffiesterkte en melkhoeveelheid in, zodat je altijd kunt genieten van een kopje koffie dat perfect bij jouw smaak past. Bovendien kun je jouw favoriete koffierecepten opslaan, zodat je deze later gemakkelijk opnieuw kunt drinken. Naast zijn functionaliteit is de koffiemachine ook nog eens erg praktisch. Hij is voorzien van een stevige, roestvrijstalen lekbak en koffietuit, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over morsen en lekken. En alsof dat nog niet genoeg is, maakt deze machine ook nog eens minder geluid dan andere volautomaten. Met slechts 62 decibel kun je in alle rust van je koffiemoment genieten.

Pluspunten
  • Met het kleurendisplay van het touchscreen kun je de espressomachine eenvoudig bedienen door middel van een uitgebreid keuzemenu. Je kunt niet alleen 2 espresso's zetten, maar ook 2 melkspecialiteiten met slechts één druk op de knop. Het produceert met 62 decibel veel minder geluid dan andere volautomatische koffiemachines.

Minpunten
  • He has no warmhoudplaat waarmee je de kopjes voorverwarmt

    .

    -> Hij heeft geen warmhoudplaat om de kopjes voorverwarmd te houden.

Veelgestelde vragen over Siemens EQ.500 Integral TQ505R09

Siemens EQ.500 Integral TQ505R09 is een Volautomatische espressomachine.

Siemens EQ.500 Integral TQ505R09 is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Siemens EQ.500 Integral TQ505R09 is 1,7 l.

Met Siemens EQ.500 Integral TQ505R09 kun je 2 zetten per keer.

Siemens EQ.500 Integral TQ505R09 is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.