Elektrische producten

Philips Eco Conscious Edition HD5120/00

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Philips Eco Conscious Edition HD5120/00 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Philips verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Philips Eco Conscious Edition HD5120/00.

Specificaties Philips Eco Conscious Edition HD5120/00

Merk

Philips

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat

Omschrijving van Philips Eco Conscious Edition HD5120/00

De Philips Eco Conscious Edition HD5120/00 is een koffiezetapparaat dat is ontworpen met het oog op duurzaamheid. Het apparaat is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, zoals zonnebloemolie, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Met een capaciteit van 1,2 liter kan dit filter koffiezetapparaat tot wel 10 kopjes koffie in één keer zetten, waardoor het perfect is voor gezellige ochtenden met familie en vrienden. Wat dit koffiezetapparaat echt uniek maakt, is de Aroma Twister. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat het verse koffiearoma gelijkmatig door de kan wordt verspreid, van het eerste kopje tot het laatste. Hierdoor geniet je telkens weer van de heerlijke geur en smaak van verse koffie. Daarnaast is het apparaat ook voorzien van een handige druppelstop, waarmee je eenvoudig een kopje koffie kunt schenken zonder dat je op het aanrecht morst. Naast zijn duurzame eigenschappen en handige functies, is dit filter koffiezetapparaat ook energiebesparend. Het schakelt zichzelf na 30 minuten automatisch uit, waardoor je energie bespaart en je geen zorgen hoeft te maken als je het apparaat per ongeluk aan laat staan. Met zijn witte, matte afwerking en bijzondere vormen is dit koffiezetapparaat bovendien een echte blikvanger in elke keuken. Kies voor de Philips Eco Conscious Edition HD512.

Pluspunten
  • Het filterkoffiezetapparaat is op een duurzame manier ontworpen en maakt gebruik van energiebesparende functies. Het buisje in het midden van de koffiekan zorgt voor een goede verdeling van de smaak door de kan. De druppelstop voorkomt dat er nog nadruppelt wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt.

Minpunten
  • Zonder timer komt de koffie niet op het door jou gewenste tijdstip klaar te staan. Het waterreservoir is niet verwijderbaar, waardoor het bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over Philips Eco Conscious Edition HD5120/00

Philips Eco Conscious Edition HD5120/00 is een Filterapparaat.

Philips Eco Conscious Edition HD5120/00 is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Philips Eco Conscious Edition HD5120/00 is 1,2 l.

Met Philips Eco Conscious Edition HD5120/00 kun je 10 zetten per keer.

Philips Eco Conscious Edition HD5120/00 is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat afgewerkt.