Elektrische producten

Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit.

Specificaties Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit

Met de Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit haal je niet alleen een hoogwaardige koffiemachine in huis, maar ook alle essentiële onderhoudsartikelen die je nodig hebt om deze in topconditie te houden. In dit pakket vind je niet alleen 2 zakjes ontkalkingsmiddel, maar ook een handige waterhardheidsstrip en een efficiënt waterfilter. Met behulp van het gebruiksvriendelijke lcd-scherm en de handige drukknoppen kun je eenvoudig het koffiezetapparaat bedienen. Bovendien kun je de sterkte van je koffie op 3 verschillende niveaus instellen en de maalgraad aanpassen op basis van je persoonlijke voorkeur. Maar dat is nog niet alles! Met het handige stoompijpje kun je jouw perfecte espresso afmaken met een heerlijk romig melkschuim, perfect voor het bereiden van een zelfgemaakte cappuccino of latte macchiato. En het beste van alles is dat je nooit meer hoeft te raden wanneer het tijd is voor onderhoud. Deze slimme koffiemachine geeft je namelijk een seintje wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt, zodat je altijd kunt genieten van de beste koffie-ervaring. En dankzij het compacte formaat neemt deze volautomaat ook nog eens minder ruimte in beslag op je aanrecht, in vergelijking met andere modellen. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog de Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit in huis en geniet elke dag.

Pluspunten
  • Houd jouw koffiemachine in topconditie met het onderhoudspakket dat wordt meegeleverd. Het apparaat begeleidt je tijdens het koffiezetten via het tekstdisplay met een menu vol keuzeopties. Dankzij zijn smalle formaat neemt hij minder ruimte in op je keukenblad dan andere volautomaten.

Minpunten
  • Je klopt zelf melk op met de stoompijp, wat ervoor zorgt dat je minder snel en makkelijk een cappuccino maakt. Maakt met 70,5 decibel veel meer geluid dan andere automatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit

Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit is een Volautomatische espressomachine.

Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit is 1,7 l.

Met Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit kun je 2 zetten per keer.

Krups EA8150 Zwart + Onderhoudskit is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.