Elektrische producten

Moccamaster KBGT Polished aluminium

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Moccamaster KBGT Polished aluminium onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Moccamaster verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Moccamaster KBGT Polished aluminium.

Specificaties Moccamaster KBGT Polished aluminium

Merk

Moccamaster

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Moccamaster KBGT Polished aluminium

De Moccamaster KBGT Polished aluminium zorgt ervoor dat uw koffie op de perfecte temperatuur wordt gezet en deze vervolgens tot wel 3 uur lang warm blijft. Het apparaat is nauwkeurig afgesteld om een pot koffie te zetten op de ideale temperatuur, tussen de 92 en 96 graden Celsius. Hierdoor voorkomt u een bittere smaak en geniet u van een kop koffie met een rijk aroma. Binnen slechts 6 minuten zet u een volle pot koffie. Vervolgens houdt de roestvrijstalen thermoskan de koffie tot wel 3 uur lang warm, zodat u nog lange tijd kunt genieten van een heerlijk warm kopje koffie. Dankzij de handige druppelstop voorkomt u knoeien op het aanrecht wanneer u de kan onder het apparaat vandaan haalt. Bovendien schakelt het apparaat automatisch uit na 40 minuten, wat energie bespaart. Dankzij de duurzame aluminium behuizing is deze Moccamaster KBGT gemaakt om lang mee te gaan.

Pluspunten
  • Door de temperatuur precies af te stellen tussen 92 en 96 graden Celsius, voorkom je dat de koffie bitter smaakt. De thermoskan houdt de koffie langer warm en je kunt de kan gemakkelijk meenemen naar de ontbijttafel. Binnen 6 minuten staat er snel een hele kan met koffie klaar.

Minpunten
  • Zonder een aanpasbare koffiesterkte kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over Moccamaster KBGT Polished aluminium

Moccamaster KBGT Polished aluminium is een Filterapparaat.

Moccamaster KBGT Polished aluminium is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Moccamaster KBGT Polished aluminium is 1,25 l.

Met Moccamaster KBGT Polished aluminium kun je 10 zetten per keer.

Moccamaster KBGT Polished aluminium is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.