Elektrische producten

Moccamaster KBG Select Midnight blue

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Moccamaster KBG Select Midnight blue onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Moccamaster verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Moccamaster KBG Select Midnight blue.

Specificaties Moccamaster KBG Select Midnight blue

Merk

Moccamaster

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Moccamaster KBG Select Midnight blue

Met de Moccamaster KBG Select Midnight blue zorg je voor een heerlijke pot filterkoffie met de perfecte temperatuur. Dit koffiezetapparaat is speciaal afgesteld op een precieze temperatuur tussen de 92 en 96 graden Celsius, waardoor alle smaken en aroma's optimaal tot hun recht komen en je kunt genieten van een smaakvolle kop koffie zonder bittere nasmaak. Binnen slechts 6 minuten staat er een hele pot koffie klaar, dus je hoeft nooit lang te wachten op jouw favoriete drankje. Het unieke aan de Moccamaster KBG Select Midnight blue is dat je ook gemakkelijk een halve pot koffie kunt zetten. Met behulp van de handige keuzeschakelaar kun je de hoeveelheid koffie aanpassen aan jouw behoeften. En dankzij de warmhoudplaat blijft de koffie maar liefst 40 minuten op de perfecte temperatuur, zodat je rustig de tijd hebt om een tweede kopje te nemen. Daarnaast is er een handige druppelstop aanwezig, waardoor je nooit meer last hebt van koffie die op de warmhoudplaat druppelt. De Moccamaster KBG Select Midnight blue heeft een robuuste behuizing van roestvrij staal, waardoor het apparaat niet alleen stevig en duurzaam is, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan jouw keuken. Met dit koffiezetapparaat geniet je elke dag van de perfecte kop filterkoffie, klaargemaakt met precisie en gem.

Pluspunten
  • Door de temperatuur exact af te stellen tussen de 92 en 96 graden Celsius, voorkom je een bittere koffiesmaak. Via de keuzeschakelaar kun je ook een halve pot koffie zetten met dezelfde verhoudingen als een volle pot koffie. Binnen 6 minuten staat er snel een volle kan met koffie klaar.

Minpunten
  • Zonder een instelbare koffiesterkte pas je de sterkte van je kopje koffie niet aan.

Veelgestelde vragen over Moccamaster KBG Select Midnight blue

Moccamaster KBG Select Midnight blue is een Filterapparaat.

Moccamaster KBG Select Midnight blue is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Moccamaster KBG Select Midnight blue is 1,3 l.

Met Moccamaster KBG Select Midnight blue kun je 10 zetten per keer.

Moccamaster KBG Select Midnight blue is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.