Elektrische producten

Krups Dubbel KM8508

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups Dubbel KM8508 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups Dubbel KM8508.

Specificaties Krups Dubbel KM8508

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

20

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend, Mat & glanzend

Omschrijving van Krups Dubbel KM8508

De Krups Dubbel KM8508 is de perfecte keuze voor iedereen die graag een grote hoeveelheid koffie in één keer wil zetten. Dit koffiezetapparaat heeft niet één, maar twee koffiefilters in één apparaat. Hierdoor kun je moeiteloos 20 kopjes koffie van 120 milliliter zetten met de twee kannen. Of het nu gaat om een verjaardag met een grote familie of om het ontvangen van grote groepen op kantoor, dit apparaat maakt het allemaal mogelijk. Maar dat is niet alles! Als er ook liefhebbers zijn van thee, hoef je je geen zorgen te maken. Met de Krups Dubbel KM8508 kun je namelijk ook thee zetten. Het apparaat wordt geleverd met een apart filter waarmee je heerlijke thee kunt bereiden. Daarnaast kunnen de kannen afzonderlijk gebruikt worden, dus zelfs als je een keer wat minder bezoek hebt, kun je nog steeds genieten van een heerlijk kopje koffie. Met de Krups Dubbel KM8508 haal je niet alleen een koffiezetapparaat in huis, maar ook een veelzijdige partner die je helpt om aan alle wensen van je gasten te voldoen. Geniet van het gemak van het zetten van grote hoeveelheden koffie of thee en maak indruk op je familie, vrienden of collega's met dit innovatieve apparaat.

Pluspunten
  • Met deze dubbele filtermachine zet je in één keer 20 kopjes koffie. Dankzij de bijgeleverde thee-accessoires kun je ook een theepot zetten. Met het waterreservoir met maatstreepjes kun je eenvoudig bepalen voor hoeveel personen je de koffie zet.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet verwijderen, waardoor bijvullen minder makkelijk gaat.

Veelgestelde vragen over Krups Dubbel KM8508

Krups Dubbel KM8508 is een Filterapparaat.

Krups Dubbel KM8508 is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups Dubbel KM8508 is 2,5 l.

Met Krups Dubbel KM8508 kun je 20 zetten per keer.

Krups Dubbel KM8508 is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Glanzend, Mat & glanzend afgewerkt.