Elektrische producten

Russell Hobbs Attentiv

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Russell Hobbs Attentiv onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Russell Hobbs verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Russell Hobbs Attentiv.

Specificaties Russell Hobbs Attentiv

Merk

Russell Hobbs

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

15

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Russell Hobbs Attentiv

Met de Russell Hobbs Attentiv kun je niet alleen genieten van heerlijke filterkoffie, maar ook van diverse melkspecialiteiten en zelfs een verfrissende cold brew. Dankzij de stoompijp kun je zelf melk opschuimen en je zwarte koffie omtoveren tot een smaakvolle cappuccino of latte macchiato. Met de cold brew functie kun je zelfs genieten van een ijskoude koffie. Door koud water door het filter te laten lopen in plaats van warm water, wordt de smaak van de koffie geoptimaliseerd. De Russell Hobbs Attentiv is volledig aanpasbaar aan jouw persoonlijke smaak. Je kunt kiezen uit verschillende koffiesterktes en kopgroottes. Bovendien onthoudt het apparaat welke drankjes je eerder hebt gezet, zodat je altijd kunt genieten van jouw favoriete koffiebereiding. Met de handige 24 uurs timer kun je 's avonds alvast instellen wanneer je de volgende dag jouw perfecte kopje koffie wilt hebben. Het apparaat houdt de koffie vervolgens op ideale temperatuur dankzij de warmhoudplaat. Met de Russell Hobbs Attentiv haal je niet alleen een koffiezetapparaat in huis, maar een complete koffiebeleving. Geniet van de veelzijdigheid en de mogelijkheid om jouw koffie naar eigen wens aan te passen. Met dit apparaat wordt koffie zetten een waar genot en kun je elke dag opnieuw genieten van de perfecte kop koffie, precies zoals.

Pluspunten
  • Je kunt melk opschuimen voor een cappuccino of latte macchiato met behulp van de stoompijp. Met de cold brew functie kun je ook een verfrissende ijskoffie zetten. Met de mogelijkheid om de koffiesterkte in te stellen, kun je koffie zetten die bij jouw persoonlijke smaak past.

Minpunten
  • Het filterapparaat heeft geen ingebouwde koffiemolen, dus moet je zelf de koffiebonen malen. Er zit geen thermoskan bij, waardoor de koffie niet warm blijft wanneer je de kan op tafel zet.

Veelgestelde vragen over Russell Hobbs Attentiv

Russell Hobbs Attentiv is een Filterapparaat.

Russell Hobbs Attentiv is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Russell Hobbs Attentiv is 1,3 l.

Met Russell Hobbs Attentiv kun je 15 zetten per keer.

Russell Hobbs Attentiv is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.