Elektrische producten

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB.

Specificaties De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB

De De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB biedt niet alleen een heerlijke kop koffie, maar ook ultiem gebruikersgemak. Met maar liefst 4 verschillende koffierecepten, waaronder espresso, koffie, long en doppio, is er voor ieder wat wils. Het bedieningspaneel is voorzien van handige kleuren iconen, waarmee je eenvoudig jouw favoriete koffiespecialiteit kunt zetten met slechts één druk op de knop. Bovendien kun je de sterkte van elke koffie aanpassen op 3 verschillende niveaus, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte smaak. Wat deze koffiemachine echt bijzonder maakt, is dat hij de koffiebonen pas maalt vlak voordat hij de koffie zet. Hierdoor blijven alle aroma's behouden en zijn er geen koffieresten die de smaak kunnen beïnvloeden. Zo ben je altijd verzekerd van een vers kopje koffie. Daarnaast beschikt de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB over een vakje voor gemalen koffie, zodat je ook eenvoudig kunt genieten van een kopje decaf koffie of kunt afwisselen tussen verschillende smaken. Met de handige stoompijp kun je zelf melk opschuimen voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. En mocht er onverhoopt iets misgaan met de koffiemachine, dan biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis met eigen monteurs. Zo kun je altijd snel weer gen.

Pluspunten
  • Kies uit 4 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen. Je kunt de machine bedienen met behulp van handige kleurpictogrammen, waardoor een kopje koffie snel gezet is. Maak eenvoudig een cafeïnevrije koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie.

Minpunten
  • Je klopt zelf melk op met de stoompijp, waardoor je minder snel en gemakkelijk een cappuccino maakt. Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder langdurig dan een machine van roestvrijstaal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB is 1,8 l.

Met De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.