Elektrische producten

Krups EA8918 Evidence

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups EA8918 Evidence onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups EA8918 Evidence.

Specificaties Krups EA8918 Evidence

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Krups EA8918 Evidence

De Krups EA8918 Evidence biedt niet alleen de mogelijkheid om 2 espresso's tegelijk te zetten, maar ook 2 cappuccino's of latte macchiato's. Met zijn 15 voorgeprogrammeerde dranken heb je alles wat je nodig hebt voor elke gewenste specialiteit. Of je nu zin hebt in een espresso, cappuccino of latte macchiato, met deze machine zet je het gemakkelijk en snel. Als je op zoek bent naar een krachtiger drankje, kun je met de drukknop op het display een extra shot espresso toevoegen voor een intensere smaak. Voor de liefhebbers van melkspecialiteiten is er de optie om een romige latte macchiato te bereiden. Met slechts één druk op de knop schuimt de meegeleverde melkkan volle melkschuim op. En het beste van alles is dat nadat jouw melkspecialiteit is bereid, het automatische reinigingsprogramma in werking treedt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de machine. Met een waterreservoir van 2,3 liter kun je gemakkelijk meerdere kopjes achter elkaar zetten. Dit is erg handig als je bezoek hebt en iedereen van een heerlijke koffie wil genieten. De Krups EA8918 Evidence is de perfecte keuze voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar gemak, veelzijdigheid en een heerlijke smaakervaring.

Pluspunten
  • Je plaatst de melkslang in de meegeleverde melkkan. Met één druk op de knop voeg je een extra shot espresso toe voor een extra sterke kop koffie. Je kunt niet alleen cappuccino's of espresso's maken, maar ook 2 latte macchiato's tegelijkertijd.

Minpunten
  • Hij bezit geen warmhoudplaat waarmee je de kopjes vooraf verwarmt. Zonder een koffiovakje is het lastig om snel een kopje decafé te zetten.

Veelgestelde vragen over Krups EA8918 Evidence

Krups EA8918 Evidence is een Volautomatische espressomachine.

Krups EA8918 Evidence is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups EA8918 Evidence is 2,3 l.

Met Krups EA8918 Evidence kun je 2 zetten per keer.

Krups EA8918 Evidence is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.