Elektrische producten

SMEG ECF02CREU Creme

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG ECF02CREU Creme onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG ECF02CREU Creme.

Specificaties SMEG ECF02CREU Creme

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG ECF02CREU Creme

Met de SMEG ECF02CREU Crème maak je moeiteloos espresso's. Het is een compacte machine met weinig instellingen om je in verwarring te brengen. Je kunt 1 of 2 espresso's tegelijk zetten, gebruikmakend van gemalen koffie of speciale koffiepads. Bovendien kun je de temperatuur en hoeveelheid aanpassen voor elke espresso. Als je zin hebt in iets anders dan een standaard espresso, kun je kiezen voor een espresso long of stoom om een heerlijke cappuccino te maken. Met de handige stoompijp kun je zelf melk opschuimen voor een romige cappuccino of latte macchiato. Om je koffie langer warm te houden, kun je je kopje voorverwarmen op de warmhoudplaat. Met zijn retro uitstraling is deze machine een echte eyecatcher in elke keuken. En het beste van alles? Deze machine geeft je een seintje wanneer het tijd is voor een ontkalkingsbeurt. Let op: het vergt wat tijd en geduld om te leren hoe je heerlijke koffie zet met een pistonmachine, maar het resultaat is het zeker waard!

Pluspunten
  • Met de instelbare watertemperatuur kun je de warmte van een espresso aanpassen aan jouw smaak. Op de warmhoudplaat blijft je koffiekop langer warm. De schoonmaakindicator gaat automatisch branden wanneer je de koffiemachine moet schoonmaken.

Minpunten
  • Zonder een bonenmaler maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze moet je apart kopen.

Veelgestelde vragen over SMEG ECF02CREU Creme

SMEG ECF02CREU Creme is een Pistonmachine.

SMEG ECF02CREU Creme is te gebruiken met ESE-servings, Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG ECF02CREU Creme is 1,1 l.

Met SMEG ECF02CREU Creme kun je 2 zetten per keer.

SMEG ECF02CREU Creme is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.