Elektrische producten

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium.

Specificaties De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium

De De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium is een geavanceerde koffiemachine met een breed scala aan mogelijkheden. Met zijn intuïtieve touchscreen display en handige app, kun je eenvoudig kiezen uit 12 verschillende koffierecepten. Of je nu zin hebt in een romige cappuccino, een krachtige espresso of een hele pot koffie voor het ontvangen van gasten, met slechts één druk op de knop zet je jouw favoriete koffiespecialiteit. Deze koffiemachine kan zelfs op afstand worden bediend met je smartphone. Met de handige app kun je niet alleen recepten creëren en aanpassen, maar ook opslaan onder een van de 3 gebruikersprofielen. Zo kun je jouw persoonlijke koffievoorkeuren altijd gemakkelijk terugvinden. Een unieke eigenschap van de Dinamica Plus ECAM370.95.T is dat het melksysteem de koffie en melk apart verwarmt wanneer je een cappuccino zet. Hierdoor geniet je altijd van een cappuccino met de perfecte temperatuur. Na gebruik reinigt het melksysteem automatisch en kun je de onderdelen eenvoudig in de vaatwasser plaatsen. Bij eventuele problemen met de koffiemachine biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis met eigen monteurs. Zo kun je altijd vertrouwen op de expertise van het merk. Met de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium zet je snel en moeiteloos een heerlijk kopje koffie.

Pluspunten
  • Kies uit 12 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Je kunt op afstand de koffiemachine bedienen via een app op je tablet of smartphone. Met het touchscreen kleurendisplay kun je de espressomachine eenvoudig bedienen dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium is 1,8 l.

Met De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.