Elektrische producten

Sage Barista Express Stainless Steel

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage Barista Express Stainless Steel onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage Barista Express Stainless Steel.

Specificaties Sage Barista Express Stainless Steel

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage Barista Express Stainless Steel

Met de Sage Barista Express Stainless Steel zet je in een handomdraai een heerlijke espresso met versgemalen koffiebonen en perfect opgeschuimde melk. De bijgeleverde melkkan is voorzien van een handige temperatuurindicator, die groen kleurt wanneer de melk de juiste temperatuur heeft bereikt. Zo geniet je altijd van een hoogwaardige melkschuimervaring zonder de onaangename smaak van verbrande melk. Daarnaast maal je de koffiebonen direct voor het zetten van je koffie. Hierdoor is elke kopje koffie niet alleen ongelooflijk vers, maar ook rijk en vol van smaak. Het bonenreservoir heeft een royale capaciteit van 250 gram en biedt 16 verschillende maalstanden om aan al je persoonlijke voorkeuren te voldoen. De machine maalt en doseert de koffiebonen automatisch in de filterdrager, waarna je alleen nog maar de gemalen koffiebonen hoeft aan te drukken met de bijgeleverde tamper. Deze espressomachine biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar is ook gebouwd met topklasse kwaliteit voor duurzaam gebruik. Met de Sage Barista Express Stainless Steel creëer je moeiteloos de meest smaakvolle espresso's, cappuccino's en latte macchiato's in je eigen keuken. Waan jezelf een echte barista en geniet van de perfecte kop koffie, elke keer weer. Voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine met deze prachtige espressomachine.

Pluspunten
  • Op de roestvrijstalen melkkan kun je zien wanneer je de juiste temperatuur bereikt hebt, zo maak je melkschuim van goede kwaliteit zonder dat het verbrandt. Met de geïntegreerde koffiemolen maak je koffie van versgemalen koffiebonen. Dankzij de eersteklas bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Het apparaat leidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten, als er geen display is.

Veelgestelde vragen over Sage Barista Express Stainless Steel

Sage Barista Express Stainless Steel is een Pistonmachine.

Sage Barista Express Stainless Steel is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage Barista Express Stainless Steel is 2 l.

Met Sage Barista Express Stainless Steel kun je 2 zetten per keer.

Sage Barista Express Stainless Steel is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.