Elektrische producten

WMF Lumero Portafilter

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak WMF Lumero Portafilter onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van WMF verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over WMF Lumero Portafilter.

Specificaties WMF Lumero Portafilter

Merk

WMF

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Omschrijving van WMF Lumero Portafilter

Met de compacte WMF Lumero Portafilter kunt u thuis genieten van heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. Deze pistonmachine wordt geleverd met 3 verschillende filters, waaronder een filter voor één kopje koffie, een filter voor 2 kopjes en een filter voor speciale ESE pads. U kunt eenvoudig de watertemperatuur aanpassen aan uw smaak, waardoor u de perfecte espresso kunt bereiden. De machine is uitgerust met een stoompijpje voor het opschuimen van melk en het bereiden van heet water. Het stoompijpje kan aan zowel de linker- als de rechterkant van de machine worden gebruikt. Daarnaast is het lekbakje in hoogte verstelbaar, waardoor u de hoogte kunt aanpassen bij het bereiden van een espresso of latte macchiato. Het schoonmaken van de filterhouders is eenvoudig, omdat ze vaatwasserbestendig zijn. Let op: het vergt tijd en geduld om te leren hoe u smaakvolle koffie kunt bereiden met een pistonmachine, dit is minder eenvoudig dan met een volautomatische espressomachine. Met de WMF Lumero Portafilter haalt u een stijlvolle en veelzijdige pistonmachine in huis. De machine is ontworpen met oog voor detail en combineert functionaliteit met een modern design. Dankzij de compacte afmetingen past de Lumero Portafilter perfect in elke keuken. Het gebruiksgemak van de machine wordt versterkt door de instelbare watertemperatuur, waarmee u de smaak van uw espresso kunt afstem.

Pluspunten
  • Pas de watertemperatuur aan naar jouw smaak en pas daarmee de warmte van de espresso aan. Gebruik het 2-kops filter dat wordt meegeleverd om 2 kopjes koffie tegelijk te zetten. Met de functie om heet water te geven, kun je een kopje voorverwarmen of een kopje thee zetten.

Minpunten
  • Zonder een bonenmaler maal je geen koffiebonen fijn, deze moet je apart kopen.

Veelgestelde vragen over WMF Lumero Portafilter

WMF Lumero Portafilter is een Pistonmachine.

WMF Lumero Portafilter is te gebruiken met ESE-servings, Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van WMF Lumero Portafilter is 1,5 l.

Met WMF Lumero Portafilter kun je 2 zetten per keer.

WMF Lumero Portafilter is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.