Elektrische producten

Moccamaster KBG Select Mat zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Moccamaster KBG Select Mat zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Moccamaster verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Moccamaster KBG Select Mat zwart.

Specificaties Moccamaster KBG Select Mat zwart

Merk

Moccamaster

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Moccamaster KBG Select Mat zwart

Met de Moccamaster KBG Select Mat Zwart zet je niet zomaar een kopje koffie, maar een smaakvolle pot filterkoffie. Dit koffiezetapparaat is speciaal afgesteld op de perfecte temperatuur tussen de 92 en 96 graden Celsius, waardoor de aroma's optimaal tot hun recht komen en bittere koffie wordt voorkomen. Binnen een handomdraai van slechts 6 minuten staat er een hele pot koffie klaar om van te genieten. Maar dat is nog niet alles! Met de handige keuzeschakelaar kun je ook een halve pot koffie zetten, zodat je altijd de juiste hoeveelheid kunt maken. En geen zorgen, de warmhoudplaat zorgt ervoor dat de koffie nog 40 minuten lang op de perfecte temperatuur blijft. Zo kun je rustig genieten van je eerste kopje koffie en hoef je je geen zorgen te maken dat de rest van de pot koud wordt. Daarnaast is dit koffiezetapparaat ook nog eens erg praktisch in gebruik. De druppelstop voorkomt dat er koffie op de warmhoudplaat terechtkomt en de rvs behuizing zorgt ervoor dat het apparaat stevig en duurzaam is. Kortom, met de Moccamaster KBG Select Mat Zwart haal je niet alleen een koffiezetapparaat in huis, maar een ware koffiebeleving.

Pluspunten
  • Door de temperatuur af te stellen tussen de 92 en 96 graden Celsius, voorkom je een bittere smaak in de koffie. Met de keuzeschakelaar kun je ook een halve pot koffie zetten met dezelfde verhoudingen als een volle pot koffie. Binnen 6 minuten is er een volle kan koffie klaar.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over Moccamaster KBG Select Mat zwart

Moccamaster KBG Select Mat zwart is een Filterapparaat.

Moccamaster KBG Select Mat zwart is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Moccamaster KBG Select Mat zwart is 1,3 l.

Met Moccamaster KBG Select Mat zwart kun je 10 zetten per keer.

Moccamaster KBG Select Mat zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.