Elektrische producten

Braun KF3120BK

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Braun KF3120BK onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Braun verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Braun KF3120BK.

Specificaties Braun KF3120BK

Merk

Braun

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Braun KF3120BK

Met de Braun KF3120BK kun je moeiteloos 10 koppen koffie zetten. Het unieke draaiende filterhouderontwerp maakt het vullen met koffie een fluitje van een cent, waarna de heerlijke koffie in de glazen kan belandt. Op de kan kun je eenvoudig aflezen hoeveel kopjes koffie je kunt serveren. En als je echt niet kunt wachten en tijdens het zetten al een kopje wilt inschenken, is dat geen enkel probleem dankzij de handige druppelstop. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de geïntegreerde warmhoudplaat blijft de pot koffie ook nog eens heerlijk warm. Je kunt dus op je gemak van je eerste kopje genieten, terwijl je weet dat de rest van de koffie nog vers en warm blijft. En maak je geen zorgen als je per ongeluk vergeet het filterapparaat uit te zetten, want na 40 minuten schakelt het automatisch uit. Zo kun je met een gerust hart genieten van je koffie, zonder je druk te maken over het energieverbruik. Met de Braun KF3120BK wordt koffiezetten een ware belevenis. Geniet van de eenvoudige bediening, het handige design en de heerlijke smaak van verse koffie. Zet snel en gemakkelijk een grote hoeveelheid koffie en blijf genieten van de warme en verse smaak, zelfs na 40 minuten. Voeg deze geweldige koffiemachine toe aan je keuken en maak van elke ochtend een feest.

Pluspunten
  • De druppelstop voorkomt nadruppelen bij het verwijderen van de kan onder het apparaat vandaan. Het warmhoudrooster houdt de koffie gedurende 40 minuten op temperatuur. Met het waterreservoir met kopsaanduiding bepaal je eenvoudig voor hoeveel personen je koffie zet.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over Braun KF3120BK

Braun KF3120BK is een Filterapparaat.

Braun KF3120BK is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Braun KF3120BK is 1,25 l.

Met Braun KF3120BK kun je 10 zetten per keer.

Braun KF3120BK is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.