Elektrische producten

Sage the Bambino Black Truffle

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Bambino Black Truffle onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Bambino Black Truffle.

Specificaties Sage the Bambino Black Truffle

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Bambino Black Truffle

De Sage the Bambino Black Truffle is een compacte espressomachine van professionele kwaliteit. Met zijn elegante zwarte truffelkleur voegt hij stijl toe aan elke keuken. Deze machine is speciaal ontworpen om de perfecte dosering versgemalen koffiebonen te gebruiken, waardoor je kunt genieten van een volle en rijke smaak. Het koffiezetproces begint met een pre-infusie onder lage druk, gevolgd door een extractie onder hoge druk. Hierdoor komen de aroma's en smaken van de koffie optimaal naar voren. Dankzij de nauwkeurige temperatuurregelaar blijft de zettemperatuur constant, waardoor je koffie nooit zal verbranden. Met de handige bedieningsknoppen kun je eenvoudig 1 of 2 kopjes koffie zetten. Wil je liever een cappuccino? Geen probleem! De krachtige stoompijp schuimt automatisch de melk op in het bijgeleverde kannetje. Bovendien is de machine dankzij het ThermoJet-verwarmingssysteem binnen slechts 3 seconden klaar voor gebruik. Om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de onderhoudsbehoeften van de machine, is er een handige schoonmaakindicator ingebouwd. Deze geeft duidelijk aan wanneer het tijd is voor een reinigingsbeurt. Houd er wel rekening mee dat het enige tijd en geduld vergt om te leren hoe je heerlijke koffie zet met een pistonmachine. Het proces is iets complexer dan bij.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat neemt hij minder ruimte in op je keukenblad dan andere pistonmachines. Met de ingebouwde temperatuurregelaar voorkom je verbranding van je koffie, zodat deze goed smaakt. De metalen behuizing is steviger dan een kunststof behuizing.

Minpunten
  • Zonder koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze moet je apart kopen.

Veelgestelde vragen over Sage the Bambino Black Truffle

Sage the Bambino Black Truffle is een Pistonmachine.

Sage the Bambino Black Truffle is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Bambino Black Truffle is 1,4 l.

Met Sage the Bambino Black Truffle kun je 2 zetten per keer.

Sage the Bambino Black Truffle is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.