Elektrische producten

Sage the Dynamic Duo Stainless Steel

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Dynamic Duo Stainless Steel onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Dynamic Duo Stainless Steel.

Specificaties Sage the Dynamic Duo Stainless Steel

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Sage the Dynamic Duo Stainless Steel

Met de Sage the Dynamic Duo Stainless Steel heb jij als echte koffiekenner volledige controle over het hele zetproces, van de koffieboon tot aan de perfecte espresso. Dit dynamische duo bestaat uit een koffiezetapparaat en bonenmaler, beide uitgerust met een verlicht display, zodat je elke stap gemakkelijk kunt volgen. Met maar liefst 60 maalinstellingen maalt de koffiemolen de bonen precies zoals jij wilt, voor de perfecte dosering. De bonen worden direct gemalen in de filterdrager, die een inhoud heeft van 19-22 gram, wat zorgt voor een volle en professionele koffiesmaak. Dankzij de dubbele boiler kan het koffiezetapparaat tegelijkertijd een espresso zetten en de melk opschuimen. Dit zorgt ervoor dat het water altijd op de juiste temperatuur is ingesteld, wat resulteert in de best mogelijke koffiesmaak. Het is belangrijk om te vermelden dat het leren zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine tijd en geduld vergt, het is namelijk minder eenvoudig dan bij een volautomatische espressomachine. Maar met de Sage the Dynamic Duo Stainless Steel heb jij de mogelijkheid om de kunst van het koffiezetten te beheersen en te genieten van de meest heerlijke en authentieke espresso's.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde koffiemolen maal je koffiebonen fijn in 60 verschillende maalstanden. Dankzij het dubbele verwarmingssysteem bereid je snel een cappuccino met de perfecte temperatuur van zowel de koffie als de melk. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden, waardoor deze lekker smaakt.

Minpunten
  • De koffiemolen neemt veel ruimte in beslag op jouw aanrecht vanwege het grote formaat.

Veelgestelde vragen over Sage the Dynamic Duo Stainless Steel

Sage the Dynamic Duo Stainless Steel is een Pistonmachine.

Sage the Dynamic Duo Stainless Steel is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Dynamic Duo Stainless Steel is 2,5 l.

Met Sage the Dynamic Duo Stainless Steel kun je 2 zetten per keer.

Sage the Dynamic Duo Stainless Steel is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.