Elektrische producten

JURA E4 Piano Black (EA)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA E4 Piano Black (EA) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA E4 Piano Black (EA).

Specificaties JURA E4 Piano Black (EA)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA E4 Piano Black (EA)

Met de JURA E4 Piano Black (EA) kan je nu genieten van 1 of 2 heerlijke zwarte koffies tegelijkertijd. Of je nu zin hebt in een intense espresso of een klassieke kop koffie, deze machine heeft het allemaal. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om heet water te zetten voor een heerlijk kopje thee. Wat deze JURA E4 Piano Black (EA) onderscheidt van andere modellen is de vernieuwde zetgroep en de Professional Aroma Grinder. Dankzij het geavanceerde zetsysteem wordt het water langzaam en in fases door de koffie geleid, wat resulteert in een constante hoge kwaliteit en een rijk aroma. Met het gebruiksvriendelijke display kan je met slechts één druk op de knop de gewenste instellingen kiezen. Je kan eenvoudig kiezen uit 3 verschillende koffiesterktes voor elke bereiding. Bovendien houdt het display je ook op de hoogte wanneer er onderhoud nodig is. Bij Coolblue, een geautoriseerde JURA dealer, ontvang je maar liefst 25 maanden garantie op deze prachtige koffiemachine. JURA staat bekend om hun uitstekende service en zal indien nodig reparaties of vervanging van onderdelen verzorgen. Met de JURA E4 Piano Black (EA) geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van een apparaat dat weinig onderhoud vergt en een lange levensduur heeft.

Pluspunten
  • Je zet 1 of 2 espresso's en koffies tegelijkertijd. De Professional Aroma Grinder laat koffiearoma's het beste naar voren komen. Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast. Je kunt tegelijkertijd 1 of 2 espresso's en koffies zetten. Met de Professional Aroma Grinder komen koffiearoma's het beste tot hun recht. Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen.

Minpunten
  • Met deze koffiemachine maak je geen melkdranken. Je bewaart geen koffierecepten, hiervoor heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over JURA E4 Piano Black (EA)

JURA E4 Piano Black (EA) is een Volautomatische espressomachine.

JURA E4 Piano Black (EA) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA E4 Piano Black (EA) is 1,9 l.

Met JURA E4 Piano Black (EA) kun je 2 zetten per keer.

JURA E4 Piano Black (EA) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.