Elektrische producten

Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Saeco verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00.

Specificaties Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00

Merk

Saeco

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00

Met de Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 kun je maar liefst 22 verschillende warme dranken zetten. Wat deze koffiemachine echt bijzonder maakt, is dat je elke koffiespecialiteit kunt aanpassen op basis van de koffiebonen die je gebruikt. Of je nu kiest voor licht gebrande bonen of donkere bonen, je kunt de boonsoort en branding eenvoudig aanpassen, zodat je altijd de beste smaak en het beste aroma uit de koffieboon haalt. Maar dat is nog niet alles. Met deze machine kun je ook de sterkte, hoeveelheid en temperatuur van elke koffie aanpassen, en zelfs de volgorde van koffie en melk bepalen. Zo kun je elke keer weer genieten van jouw perfecte kopje koffie. En om het nog gemakkelijker te maken, kun je jouw favoriete koffie opslaan onder één van de 8 gebruikersprofielen. Ontdek alle functies van deze geweldige koffiemachine op het grote touchscreen display. En dankzij de ingebouwde WiFi-verbinding houdt de machine jouw voorkeuren bij en geeft hij je zelfs inspiratie en aanbevelingen. Bovendien voert hij automatisch updates uit, zodat je altijd kunt genieten van de nieuwste functies en verbeteringen. Met de Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 haal je echt de ultieme koffie-ervaring in huis.

Pluspunten
  • Je selecteert het type en de branding van de koffiebonen waarop de machine de maalinstelling aanpast. Je maakt niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten met één druk op de knop. Maak niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar óok een flat white en een Italiaanse cappuccino.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00

Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 is een Volautomatische espressomachine.

Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 is 1,7 l.

Met Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 kun je 2 zetten per keer.

Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.