Elektrische producten

Melitta Easy II Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Melitta Easy II Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Melitta verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Melitta Easy II Zwart.

Specificaties Melitta Easy II Zwart

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Melitta Easy II Zwart

De Melitta Easy II Zwart is een koffiezetapparaat dat je altijd voorziet van de perfecte hoeveelheid koffie. Het waterreservoir is voorzien van een handige aanduiding van het aantal kopjes, zodat je nooit te veel of te weinig koffie zet. Zelfs wanneer je maar een kleine hoeveelheid wilt zetten, zorgt dit apparaat ervoor dat je precies genoeg koffie hebt. Een ander handig kenmerk van de Melitta Easy II Zwart is het warmhoudrooster. Dit rooster zorgt ervoor dat je koffie maar liefst 30 minuten langer warm blijft. Dus zelfs als je even wordt afgeleid en pas na een half uur weer terugkomt, kun je nog steeds genieten van een heerlijk warme kop koffie. Daarnaast is dit koffiezetapparaat ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de druppelstop voorkom je dat het apparaat nadruppelt wanneer je de glazen kan op de ontbijttafel plaatst. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite bij het schoonmaken, maar zorgt er ook voor dat je apparaat er altijd mooi en verzorgd uitziet. De Melitta Easy II Zwart is dus niet alleen een praktische keuze, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Met de waterreservoir met kopmarkering kun je eenvoudig bepalen voor hoeveel personen je koffie zet. Het warmhoudrooster houdt de koffie 30 minuten lang warm. De druppelstop voorkomt dat er druppels uit de kan vallen wanneer je deze onder het apparaat vandaan haalt.

Minpunten
  • Zonder timer wordt de koffie niet op het door jou gewenste tijdstip voor je klaargemaakt. Het waterreservoir kan niet worden verwijderd, waardoor je het minder gemakkelijk bijvult.

Veelgestelde vragen over Melitta Easy II Zwart

Melitta Easy II Zwart is een Filterapparaat.

Melitta Easy II Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Melitta Easy II Zwart is 1,25 l.

Met Melitta Easy II Zwart kun je 10 zetten per keer.

Melitta Easy II Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.