Elektrische producten

Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Braun verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit.

Specificaties Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit

Merk

Braun

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat

Omschrijving van Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit

Met de Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit geniet je van een heerlijk aromarijke filterkoffie. Deze koffiemachine is ontworpen met oog voor detail, waarbij de doorlooptijd en watertemperatuur nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd om een volle en smaakvolle koffie te garanderen. Daarnaast beschikt dit apparaat over een handig Brita waterfiltersysteem, waardoor kalkaanslag wordt voorkomen. Dit zorgt niet alleen voor een langere levensduur van de machine, maar ook voor een uitstekende koffiesmaak. Het waterreservoir van deze koffiemachine is voorzien van een handige kopaanduiding, waardoor je eenvoudig kunt bepalen voor hoeveel personen je koffie wilt zetten. Zo kun je altijd de perfecte hoeveelheid koffie bereiden, zonder verspilling. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over onnodig energieverbruik, want de Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe schakelt automatisch uit na 40 minuten. Zo kun je zorgeloos genieten van je koffie, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart. Met de Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit haal je niet alleen een koffiemachine in huis die zorgt voor een heerlijke kop koffie, maar ook een stijlvol en functioneel apparaat. De strakke witte kleur geeft een moderne uitstraling aan je keuken en het compacte formaat zorgt ervoor dat de machine gemakkelijk op het aanrecht past. Of je.

Pluspunten
  • Het Brita watersysteem voorkomt de vorming van kalk, waardoor de koffiemachine langer meegaat. Het OptiBrew systeem zorgt voor de juiste watertemperatuur en doorstroomsnelheid voor koffie met een vol aroma. Het warmhoudrooster houdt de koffie 40 minuten lang warm.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet uitnemen, waardoor het bijvullen minder gemakkelijk gaat.

Veelgestelde vragen over Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit

Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit is een Filterapparaat.

Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit is 1,25 l.

Met Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit kun je 10 zetten per keer.

Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat afgewerkt.