Elektrische producten

JURA E4 Piano White (EA)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA E4 Piano White (EA) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA E4 Piano White (EA).

Specificaties JURA E4 Piano White (EA)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA E4 Piano White (EA)

Met de JURA E4 Piano White (EA) kun je moeiteloos 1 of 2 heerlijke zwarte koffies tegelijkertijd zetten. Of je nu kiest voor een intense espresso of een heerlijke kop koffie, met deze machine heb je altijd de mogelijkheid om te genieten van jouw favoriete smaak. Daarnaast biedt de JURA E4 ook de optie voor heet water, zodat je op elk moment kunt genieten van een ontspannend kopje thee. Wat de JURA E4 onderscheidt van andere koffiemachines is de vernieuwde zetgroep en de Professional Aroma Grinder. Het geavanceerde zetsysteem zorgt ervoor dat het water langzaam en in fases door de koffie loopt, waardoor je altijd verzekerd bent van een constante hoge kwaliteit koffie met een rijk aroma. Met de handige functies op het display kun je met slechts één druk op de knop jouw favoriete koffiebereiding selecteren. Bovendien kun je kiezen uit 3 verschillende sterktes, zodat je altijd de perfecte kop koffie kunt creëren die volledig aan jouw smaakvoorkeur voldoet. Bij Coolblue, een geautoriseerde JURA dealer, ontvang je maar liefst 25 maanden garantie op jouw JURA E4 koffiezetapparaat. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekende service en kun je zorgeloos genieten van jouw nieuwe aanwinst. Daarnaast staat de JURA E4 bekend om zijn weinig onderhoud en zeer goede stevigheid, waardoor je j.

Pluspunten
  • Je zet 1 of 2 espresso's en koffies tegelijkertijd. De Professional Aroma Grinder laat koffiearoma's het beste naar voren komen. Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast. Je zet tegelijkertijd 1 of 2 espresso's en koffies. De Professional Aroma Grinder zorgt voor de beste smaak van de koffiearoma's. Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen.

Minpunten
  • Deze koffiemachine maakt geen melkspecialiteiten. Om koffierecepten op te slaan, heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over JURA E4 Piano White (EA)

JURA E4 Piano White (EA) is een Volautomatische espressomachine.

JURA E4 Piano White (EA) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA E4 Piano White (EA) is 1,9 l.

Met JURA E4 Piano White (EA) kun je 2 zetten per keer.

JURA E4 Piano White (EA) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.