Elektrische producten

De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium.

Specificaties De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium

De De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium is een koffiemachine die je meer dan 50 koffierecepten laat bereiden. Met deze machine kun je genieten van warme dranken, ijskoffies en zelfs een verfrissende cold brew. Dankzij het LatteCrema Hot melksysteem wordt er een heerlijk romig melkschuim op de juiste temperatuur gecreëerd voor je warme dranken. Met het LatteCrema Cold melksysteem kun je ook koud melkschuim maken voor de perfecte ijskoffies. Wat deze machine echt uniek maakt, is de Cold Extraction Technology. Met slechts één druk op de knop kun je genieten van een heerlijke cold brew. Een cold brew is een ijskoud gezette kop koffie, vergelijkbaar met een filterkoffie. Je kunt de machine bedienen via het handige touchscreen display of zelfs via de bijbehorende app. Hiermee krijg je toegang tot nog meer koffiespecialiteiten en kun je jouw koffie helemaal naar wens aanpassen. En als je haast hebt, kun je met de handige To Go functie je koffie meenemen in de meegeleverde thermosbeker. Zo kun je onderweg genieten van jouw favoriete koffie. Met de De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium haal je een veelzijdige koffiemachine in huis waarmee je eindeloos kunt experimenteren en genieten van de perfecte kop koffie, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • Je serveert niet alleen warme dranken, maar ook ijskoffies zoals een cold brew. Kies uit meer dan 50 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Dankzij de verstelbare lekbak en To Go functie past je thermobeker onder de machine, waardoor je de koffie kunt meenemen voor onderweg.

Minpunten
  • Met deze koffiemachine zet je geen warme chocolademelk.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium

De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium is 1,8 l.

Met De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Eletta Explore ECAM450.86.T Titanium is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.