Elektrische producten

De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S.

Specificaties De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S

Met de De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S kun je eenvoudig meerdere cappuccino's achter elkaar zetten dankzij het innovatieve dubbele verwarmingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de melk verwarmd wordt terwijl de koffie tegelijkertijd gezet wordt. Hierdoor geniet je snel van een heerlijke kop koffie met de perfecte temperatuur. Met maar liefst 12 verschillende warme dranken om uit te kiezen, zoals cappuccino, flat white en espresso macchiato, is er altijd een drankje dat bij jouw smaakvoorkeur past. En met één druk op de knop bereid je jouw favoriete drankje. De bediening van de De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S is eenvoudig en intuïtief dankzij het lcd-display met handige icoontjes. Hiermee kun je jouw koffie aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur en deze instellingen opslaan onder jouw gebruikersprofiel. Het LatteCrema melksysteem zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een romige en dikke schuimlaag op je koffie. Bovendien bereidt de machine de melk op de perfecte temperatuur en reinigt zichzelf automatisch na gebruik, waardoor je altijd kunt genieten van een hygiënische en smaakvolle koffie. Als er onverhoopt iets mis mocht gaan met de De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S, hoef je je geen zorgen te maken. De'Longhi biedt namelijk in Nederland en België.

Pluspunten
  • Met een dubbel verwarmingssysteem bereid je snel een cappuccino met de juiste temperatuur van koffie en melk. Je kunt kiezen uit 12 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Via het tekstdisplay zal het apparaat je begeleiden tijdens het koffiezetten door middel van een menu met verschillende keuzeopties.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal. Het heeft geen warmhoudplaat waarmee je de kopjes vooraf kunt opwarmen.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S

De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S is 1,8 l.

Met De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Dinamica ECAM350.75.S is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.