Elektrische producten

Sage the Barista Touch Black Stainless

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Barista Touch Black Stainless onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Barista Touch Black Stainless.

Specificaties Sage the Barista Touch Black Stainless

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Barista Touch Black Stainless

De Sage the Barista Touch Black Stainless maakt het zetten van jouw favoriete koffiespecialiteiten wel heel eenvoudig. Met het gebruiksvriendelijke touchscreen display selecteer je gemakkelijk de gewenste koffie, of het nu een latte macchiato of een cappuccino is. De ingebouwde bonenmaler doseert automatisch de juiste hoeveelheid koffie voor jouw kopje, zodat je altijd de perfecte smaak hebt. Bovendien past de machine zelf de temperatuur en dikte van het melkschuim aan, zodat je kunt genieten van een heerlijke kop koffie met precies de juiste textuur. De espressomachine is binnen slechts 3 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik, zodat je niet lang hoeft te wachten voordat je kunt genieten van jouw koffie. Dankzij de ingebouwde PID temperatuurregelaar blijft de zettemperatuur constant, waardoor je verzekerd bent van een optimale smaak zonder verbranding. De Sage the Barista Touch Black Stainless is daarnaast van topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt vertrouwen op duurzaamheid en langdurig gebruiksgemak. Met deze espressomachine haal je het beste uit je koffie-ervaring en bereid je moeiteloos professionele koffiespecialiteiten in het comfort van je eigen huis.

Pluspunten
  • Via het aanraakscherm pas je de koffiespecialiteiten precies aan naar jouw wens. Je kunt melk gemakkelijker opschuimen dan bij andere pistonmachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Met de automatische maalfunctie doseert de espressomachine precies genoeg koffie voor je kopje.

Minpunten
  • In de filterdrager duw je zelf de gemalen koffie aan.

Veelgestelde vragen over Sage the Barista Touch Black Stainless

Sage the Barista Touch Black Stainless is een Pistonmachine.

Sage the Barista Touch Black Stainless is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Barista Touch Black Stainless is 2 l.

Met Sage the Barista Touch Black Stainless kun je 2 zetten per keer.

Sage the Barista Touch Black Stainless is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.