Elektrische producten

De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS.

Specificaties De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS

Met de PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS kan je nu genieten van heerlijke ijskoffie, koud melkschuim en warme chocolademelk. Of het nu midden in de zomer is en je verlangt naar verfrissing, of het is winter en je wilt jezelf verwennen met een verse beker chocolademelk, deze machine heeft het allemaal. Naast deze fantastische opties, kan je ook kiezen uit een breed scala aan koffiesoorten, zoals een smakelijke flat white of een romige koffie verkeerd. Het melkreservoir is speciaal ontworpen om melk op te schuimen voor de perfecte cappuccino of latte macchiato. Met het kleuren touchscreen of de handige app kan je de machine eenvoudig bedienen. Daarnaast kan je tot wel 6 gebruikersprofielen instellen, zodat je favoriete koffie altijd helemaal naar jouw smaak is, met de perfecte koffiesterkte, -volume en -temperatuur. Wat deze machine echt uniek maakt, is het dubbele verwarmingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de melk en koffie apart van elkaar worden verwarmd, waardoor je altijd verzekerd bent van de ideale temperatuur voor jouw perfecte kopje koffie. En maak je geen zorgen als er ooit iets misgaat, want De'Longhi biedt in Nederland en België een uitstekende service aan huis met hun eigen monteurs. Met deze De'Longhi volautomaat kan je snel en eenvoudig genieten van jouw ideale kopje koffie.

Pluspunten
  • In het Mix Carafe melkreservoir kunt u ook ijskoffie, koud melkschuim en chocolademelk van stukjes chocolade maken. Met een dubbel verwarmingssysteem zet u snel een cappuccino met de juiste koffie- en melktemperatuur. Met het touchscreen kleurendisplay kunt u de espressomachine gemakkelijk bedienen dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties.

Minpunten
  • You do not serve 2 milk specialties at the same time.

Veelgestelde vragen over De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS

De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS is 2 l.

Met De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het afgewerkt.