Elektrische producten

Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Solis verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart.

Specificaties Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart

Merk

Solis

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,6 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart

De Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart is een revolutionaire koffiemachine die jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt. Met de geïntegreerde bonenmaler kun je jouw koffie malen in maar liefst 25 verschillende standen, zodat je de perfecte maalgraad kunt kiezen die past bij jouw smaak. Bovendien kun je ook de hoeveelheid koffie per zetbeurt aanpassen, zodat je altijd genoeg hebt voor een heerlijke kop koffie. Wat deze machine echt uniek maakt, is de geheugenfunctie. Deze onthoudt jouw instellingen, zodat je niet telkens opnieuw hoeft in te stellen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook ruimte op je aanrecht, omdat de bonenmaler in de machine verwerkt is. Daarnaast is de Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart ook nog eens super snel opgewarmd, binnen slechts 45 seconden staat hij klaar voor gebruik. Dankzij de handige manometer kun je precies zien met hoeveel druk je een espresso zet, zodat je altijd kunt controleren of de machine juist is ingesteld. Maar dat is nog niet alles! Deze machine biedt ook andere functies, zoals een heetwaterfunctie waarmee je gemakkelijk een kopje thee kunt zetten, en een stoompijp waarmee je melk kunt opschuimen voor een heerlijke cappuccino. Houd er wel rekening mee dat het wat tijd en geduld kost om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine. Maar.

Pluspunten
  • Met de geïntegreerde koffiemolen zet je koffie met versgemalen koffiebonen. Met behulp van de ingebouwde manometer kun je zien met welke druk je een espresso zet, zodat je de bereiding daarop kunt aanpassen. Dankzij het ruime waterreservoir van 2,6 liter kun je meerdere koppen koffie achter elkaar zetten zonder het reservoir bij te hoeven vullen.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten als er geen display is.

Veelgestelde vragen over Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart

Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart is een Pistonmachine.

Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart is 2,6 l.

Met Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart kun je 2 zetten per keer.

Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.