Elektrische producten

Moccamaster KBGT Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Moccamaster KBGT Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Moccamaster verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Moccamaster KBGT Zwart.

Specificaties Moccamaster KBGT Zwart

Merk

Moccamaster

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Moccamaster KBGT Zwart

De Moccamaster KBGT Zwart is dé perfecte koffiemachine die ervoor zorgt dat je koffie altijd op de juiste temperatuur is en tot wel 3 uur lang warm blijft. Met precisie afgesteld, zet dit apparaat een volle pot koffie op de ideale temperatuur van 92 tot 96 graden Celsius. Hierdoor voorkom je die bittere smaak en geniet je van een heerlijk geurende kop koffie. Binnen slechts 6 minuten heb je een volle pot koffie gezet en dankzij de roestvrijstalen thermoskan blijft deze tot wel 3 uur lang warm. Zo kun je rustig genieten van een warme kop koffie gedurende een lange tijd. De Moccamaster KBGT Zwart is niet alleen praktisch, maar ook erg handig in gebruik. De druppelstop voorkomt geknoei op het aanrecht wanneer je de kan uit het apparaat haalt. Bovendien schakelt het apparaat na 40 minuten automatisch uit, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als je het een keertje vergeet. Met zijn duurzame aluminium behuizing gaat deze koffiemachine een lange tijd mee, zodat je er vele heerlijke kopjes koffie mee kunt zetten. Kortom, de Moccamaster KBGT Zwart is de ideale keuze voor iedereen die van een perfect gezette, warme kop koffie houdt en graag wil genieten van de beste koffie-ervaring.

Pluspunten
  • Door de temperatuur precies af te stellen tussen 92 en 96 graden Celsius, voorkom je een bittere koffiesmaak. De koffie blijft langer warm in de thermoskan en je kunt de kan gemakkelijk meenemen naar de ontbijttafel. Binnen 6 minuten is er snel een hele kan met koffie klaar.

Minpunten
  • Zonder een instelbare koffiesterkte kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over Moccamaster KBGT Zwart

Moccamaster KBGT Zwart is een Filterapparaat.

Moccamaster KBGT Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Moccamaster KBGT Zwart is 1,25 l.

Met Moccamaster KBGT Zwart kun je 10 zetten per keer.

Moccamaster KBGT Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.