Elektrische producten

JURA S8 Piano Black (EA)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA S8 Piano Black (EA) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA S8 Piano Black (EA).

Specificaties JURA S8 Piano Black (EA)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA S8 Piano Black (EA)

De JURA S8 Piano Black (EA) is een koffiemachine die je gemakkelijk kunt bedienen via het touchscreen display of de handige app. Het display is overzichtelijk en neemt je direct mee naar jouw favoriete koffiekeuze. Met de JURA Smart Connect, die wordt meegeleverd, kun je de koffiemachine zelfs bedienen met je telefoon. Hierop kun je jouw eigen koffierecepten samenstellen, helemaal naar jouw smaak. Op de machine zelf kun je kiezen uit maar liefst 8 voorgeprogrammeerde koffierecepten, zoals een heerlijke ristretto, een klassieke koffie of een romige flat white. Daarnaast zijn er ook opties voor melkschuim of heet water, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete drankje. De JURA S8 Piano Black (EA) is uitgerust met een dubbele koffie uitloop. De uitloop in het midden is speciaal ontworpen voor zwarte koffies, terwijl de uitloop aan de rechterkant perfect is voor het bereiden van heerlijke melkspecialiteiten. Dankzij het innovatieve Professional Aroma Grinder systeem krijgt elke kop koffie een rijk aroma. Dit systeem maalt de koffie razendsnel, zodat je altijd kunt genieten van een verse en smaakvolle koffiebeleving. Bovendien krijg je bij Coolblue, een geautoriseerde JURA dealer, maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht er iets mis zijn, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen of zelfs het hele appara.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde JURA Smart Connect kunt u de koffiemachine op afstand bedienen met een tablet of smartphone. De Professional Aroma Grinder zorgt ervoor dat koffiearoma's optimaal tot uiting komen. Met het kleuren-touchscreen kunt u de espressomachine eenvoudig bedienen dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • You don't make 2 milk specialties at the same time

    .

    Je maakt geen 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd.

Veelgestelde vragen over JURA S8 Piano Black (EA)

JURA S8 Piano Black (EA) is een Volautomatische espressomachine.

JURA S8 Piano Black (EA) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA S8 Piano Black (EA) is 1,9 l.

Met JURA S8 Piano Black (EA) kun je 2 zetten per keer.

JURA S8 Piano Black (EA) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.