Elektrische producten

Krups Intuition Preference EA872B

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups Intuition Preference EA872B onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups Intuition Preference EA872B.

Specificaties Krups Intuition Preference EA872B

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Krups Intuition Preference EA872B

Met de Krups Intuition Preference EA872B kun je met behulp van verschillende kleuren snel naar je favoriete koffierecept navigeren. Het touchscreen scherm met scroll functie maakt het bedienen van de machine een eitje. Slimme licht indicatoren begeleiden je stap voor stap en onthouden jouw persoonlijke instellingen en gepersonaliseerde dranken. Kies uit maar liefst 9 voorgeprogrammeerde koffies, waaronder ristretto, espresso, koffie, americano, lungo, doppio, cappuccino, latte macchiato en caffè latte. Daarnaast kun je tot wel 8 favoriete recepten opslaan. Met de Krups Intuition Preference EA872B zet je één kopje koffie tegelijkertijd. Dankzij de Quattro Force technologie haalt dit koffiezetapparaat het beste uit je koffie. De bonen worden razendsnel gemalen en vervolgens stevig aangedrukt voor een optimale extractie. Zo geniet je keer op keer van een perfect kopje koffie. Bovendien biedt de machine een uitgebreid extractieproces dat tot in de puntjes is uitgevoerd. Met deze koffiemachine wordt het zetten van jouw favoriete koffie een ware smaakbeleving.

Pluspunten
  • Met het kleurenscherm met aanraakfunctionaliteit bedien je de espressomachine eenvoudig dankzij een uitgebreid menu met verschillende opties om uit te kiezen. Sla koffierecepten op voor 8 personen door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan te passen. Met een waterreservoir van 3 liter kun je veel kopjes koffie achter elkaar zetten zonder het reservoir bij te hoeven vullen.

Minpunten
  • 1) Hij bezit geen kopjesverwarmer waar je de kopjes van tevoren mee kunt verwarmen. 2) Zonder koffiepoederhouder zet je niet gemakkelijk een tussendoor kopje decafé.

Veelgestelde vragen over Krups Intuition Preference EA872B

Krups Intuition Preference EA872B is een Volautomatische espressomachine.

Krups Intuition Preference EA872B is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups Intuition Preference EA872B is 3 l.

Met Krups Intuition Preference EA872B kun je 2 zetten per keer.

Krups Intuition Preference EA872B is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.