Elektrische producten

JURA E8 Piano White (EB)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA E8 Piano White (EB) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA E8 Piano White (EB).

Specificaties JURA E8 Piano White (EB)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA E8 Piano White (EB)

De JURA E8 Piano White (EB) is een koffiemachine met een breed scala aan koffiespecialiteiten. Met maar liefst 13 voorgeprogrammeerde opties, kun je genieten van verschillende smaken, variërend van een heerlijke flat white tot een verfrissende lungo barista. Als je een liefhebber bent van sterke koffies, kun je zelfs een extra shot espresso toevoegen voor een extra kick. Bovendien onthoudt deze slimme machine jouw persoonlijke recept, zodat je altijd kunt genieten van jouw favoriete kopje koffie. De JURA E8 Piano White (EB) is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met een dubbele koffie uitloop kun je gemakkelijk zwarte koffies scheiden van melkspecialiteiten. De uitloop aan de rechterkant is speciaal ontworpen voor het bereiden van heerlijke melkdranken, terwijl de uitloop in het midden perfect is voor een klassieke zwarte koffie. Met het kleurendisplay en de 6 toetsen kun je het apparaat eenvoudig bedienen en jouw gewenste koffie-instellingen selecteren. Een ander voordeel van de JURA E8 Piano White (EB) is de Professional Aroma Grinder. Deze koffiemolen maalt de bonen op de juiste manier fijn, waardoor alle smaken en aroma's optimaal tot hun recht komen. Daarnaast biedt Coolblue, als geautoriseerde JURA dealer, maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht er iets misgaan, dan zorgt JURA ervoor dat het apparaat gerepare.

Pluspunten
  • Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar óók een flat white en een lungo barista. Kies uit 13 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Met het kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties. Maak niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een flat white en een lungo barista. Kies uit 13 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties bedien je de espressomachine gemakkelijk met behulp van het kleurendisplay.

Minpunten
  • 1

    .

    Je mag niet tegelijkertijd 2 melkspecialiteiten zetten. 2

    .

    Je kunt de koffiemachine niet bedienen via de app, hiervoor is de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over JURA E8 Piano White (EB)

JURA E8 Piano White (EB) is een Volautomatische espressomachine.

JURA E8 Piano White (EB) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA E8 Piano White (EB) is 1,9 l.

Met JURA E8 Piano White (EB) kun je 2 zetten per keer.

JURA E8 Piano White (EB) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.