Elektrische producten

Moccamaster KBG Select Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Moccamaster KBG Select Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Moccamaster verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Moccamaster KBG Select Zwart.

Specificaties Moccamaster KBG Select Zwart

Merk

Moccamaster

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Moccamaster KBG Select Zwart

Met de Moccamaster KBG Select Zwart geniet je van een heerlijke pot filterkoffie, bereid op de perfecte temperatuur. Dit koffiezetapparaat is speciaal afgesteld op een precieze temperatuur tussen de 92 en 96 graden Celsius, waardoor de aroma's optimaal tot hun recht komen en bittere koffie wordt voorkomen. Binnen slechts 6 minuten staat er een volle pot koffie voor je klaar, maar als je liever een kleinere hoeveelheid zet, is dat ook mogelijk met de handige keuzeschakelaar. Met de warmhoudplaat blijft de koffie maar liefst 40 minuten lang op de perfecte temperatuur, zodat je rustig kunt genieten van een tweede kopje koffie. Geen zorgen over morsen, want dankzij de druppelstop komt er geen koffie op de warmhoudplaat terecht. Daarnaast is dit koffiezetapparaat voorzien van een stevige en duurzame behuizing van roestvrij staal, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging is aan je keuken. Met de Moccamaster KBG Select Zwart haal je een koffiezetapparaat in huis dat niet alleen zorgt voor een smaakvolle kop koffie, maar ook nog eens gebruiksvriendelijk is en lang meegaat. Dus waar wacht je nog op? Start je dag met de perfecte kop koffie!

Pluspunten
  • Doordat de temperatuur precies afgesteld is tussen de 92 en 96 graden Celsius, voorkom je een bittere koffiesmaak. Door de nauwkeurige afstelling van de temperatuur tussen de 92 en 96 graden Celsius, wordt een bittere smaak van de koffie voorkomen. Je zet via de keuzeschakelaar ook een halve pot koffie met dezelfde verhoudingen als een volle pot koffie. Met behulp van de keuzeschakelaar zet je ook een halve pot koffie met dezelfde verhoudingen als een volle pot koffie. In 6 minuten staat er snel een hele kan met koffie klaar. Binnen 6 minuten is er snel een volledige kan koffie klaar.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, pas je de sterkte van je kopje koffie niet aan.

Veelgestelde vragen over Moccamaster KBG Select Zwart

Moccamaster KBG Select Zwart is een Filterapparaat.

Moccamaster KBG Select Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Moccamaster KBG Select Zwart is 1,3 l.

Met Moccamaster KBG Select Zwart kun je 10 zetten per keer.

Moccamaster KBG Select Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.