Elektrische producten

Melitta Caffeo Solo Silver Stripes

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Melitta Caffeo Solo Silver Stripes onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Melitta verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Melitta Caffeo Solo Silver Stripes.

Specificaties Melitta Caffeo Solo Silver Stripes

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Melitta Caffeo Solo Silver Stripes

Met de compacte Melitta Caffeo Solo Silver Stripes hoef je je geen zorgen te maken over ruimte op je keukenblad. Deze slanke koffiemachine neemt namelijk heel weinig plek in beslag. Een handige functie van dit apparaat is dat je met één druk op de knop 2 kopjes koffie kunt zetten. Dit is vooral handig als je bezoek hebt. Je kunt de temperatuur, sterkte en hoeveelheid koffie volledig naar jouw smaak instellen. Dit doe je eenvoudig met behulp van de grote draaiknop en het overzichtelijke LCD-display. Nog een voordeel van de Melitta Caffeo Solo Silver Stripes is dat de koffieuitloop verstelbaar is in hoogte. Hierdoor kun je gemakkelijk de grootte van je kopje aanpassen. Bovendien zorgt de voorbesprenkeling van de koffie ervoor dat je kunt genieten van een heerlijk volle smaak. De aroma's komen namelijk beter vrij door deze techniek. Om ervoor te zorgen dat je koffiemachine altijd in topconditie blijft, kun je gebruik maken van het automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma. Zo heb je altijd de beste koffie-ervaring met de Melitta Caffeo Solo Silver Stripes.

Pluspunten
  • Dankzij zijn compacte formaat neemt hij minder ruimte in beslag op jouw keukenblad dan andere volautomaten. Pas de sterkte en hoeveelheid aan naar jouw smaak voor een kop koffie.

Minpunten
  • Met deze koffiemachine kun je geen melkspecialiteiten maken. Bij veelvuldig gebruik moet je het waterreservoir van 1,2 liter vaak bijvullen. Zonder een vakje voor gemalen koffie is het niet gemakkelijk om tussendoor een kopje decafé te zetten.

Veelgestelde vragen over Melitta Caffeo Solo Silver Stripes

Melitta Caffeo Solo Silver Stripes is een Volautomatische espressomachine.

Melitta Caffeo Solo Silver Stripes is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Melitta Caffeo Solo Silver Stripes is 1,2 l.

Met Melitta Caffeo Solo Silver Stripes kun je 2 zetten per keer.

Melitta Caffeo Solo Silver Stripes is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.