Elektrische producten

Sage the Oracle Touch Black Truffel

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Oracle Touch Black Truffel onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Oracle Touch Black Truffel.

Specificaties Sage the Oracle Touch Black Truffel

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Oracle Touch Black Truffel

Met de Sage the Oracle Touch Black Truffel wordt het zetten van de perfecte melkspecialiteit niet alleen eenvoudig, maar ook razendsnel. Dankzij het overzichtelijke touchscreen display kun je kiezen uit een scala aan koffiespecialiteiten, waaronder de populaire flat white. Deze slimme espressomachine maalt precies de juiste hoeveelheid koffie, die direct in de filterdrager terechtkomt. Vervolgens wordt de koffie met de juiste druk aangestampt, voor een optimale extractie. Plaats het roestvrijstalen kannetje met melk onder de stoompijp en laat deze de melk verwarmen en opschuimen tot de perfecte temperatuur. Dankzij de dubbele boiler wordt de zetgroep en de stoompijp extra snel verwarmd, zodat je geen kostbare tijd verspilt. Tijdens het koffiezetten zorgt de ingebouwde PID temperatuurregelaar ervoor dat de zettemperatuur constant blijft, wat een essentiële factor is voor een heerlijke smaakervaring. Met de Sage the Oracle Touch Black Truffel ben je verzekerd van een barista-waardige flat white, elke keer weer. Geniet van het gemak en de snelheid van deze innovatieve espressomachine en laat je verrassen door de overheerlijke smaak die hij produceert. Waar wacht je nog op? Laat je verwennen met een perfecte melkspecialiteit, bereid door de Sage the Oracle Touch Black Truffel.

Pluspunten
  • Het is gemakkelijker om koffie te zetten met deze espressomachine dan met andere pistonmachines, omdat de machine automatisch koffie maalt, aandrukt en melk opschuimt. Via het touchscreen kleurendisplay kun je de espressomachine eenvoudig bedienen met behulp van een uitgebreid menu. Dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft deze machine een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Het roestvrijstalen binnenwerk is minder goed bestand tegen kalkaanslag dan een koperen binnenwerk, waardoor het minder duurzaam is.

Veelgestelde vragen over Sage the Oracle Touch Black Truffel

Sage the Oracle Touch Black Truffel is een Pistonmachine.

Sage the Oracle Touch Black Truffel is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Oracle Touch Black Truffel is 2,5 l.

Met Sage the Oracle Touch Black Truffel kun je 2 zetten per keer.

Sage the Oracle Touch Black Truffel is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.