Elektrische producten

Melitta Easy II Therm Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Melitta Easy II Therm Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Melitta verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Melitta Easy II Therm Zwart.

Specificaties Melitta Easy II Therm Zwart

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

8

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Melitta Easy II Therm Zwart

De Melitta Easy II Therm Zwart is een koffiezetapparaat dat is ontworpen voor gebruiksgemak en functionaliteit. Met de handige warmhoudkan hoef je je geen zorgen te maken over koude koffie, want deze kan houdt je koffie warm en vers. De kan heeft een slim doorloopdeksel dat je eenvoudig met één hand kunt bedienen. Met een simpele druk op de zijvergrendeling kun je de deksel eruit halen en later weer terugplaatsen. Tijdens het koffiezetten stroomt de heerlijke koffie rechtstreeks door de deksel in de warmhoudkan. Dankzij de geïntegreerde druppelstop hoef je je geen zorgen te maken over lekken vanuit het filter. Met het transparante waterreservoir van maar liefst 1 liter kun je gemiddeld 8 kopjes koffie zetten. Het waterpeil is gemakkelijk af te lezen vanaf de voorkant van het apparaat. Na het zetten van de koffie kun je het koffiefilter eenvoudig weggooien dankzij de uitneembare zwenkfilter. Daarnaast is de Melitta Easy II Therm Zwart ook nog eens erg veilig. Na 40 minuten schakelt de machine zichzelf automatisch uit, wat zorgt voor extra gemoedsrust. Met dit koffiezetapparaat geniet je dus niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van gebruiksgemak en veiligheid. Een must-have voor alle koffieliefhebbers!

Pluspunten
  • In de thermoskan blijft de koffie langer warm, zodat je de kan gemakkelijk op de ontbijttafel zet. Met het waterreservoir met kopsaanduiding bepaal je gemakkelijk voor hoeveel personen je koffie zet. De druppelstop voorkomt nadruppelen wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt. In de thermoskan blijft de koffie langer warm, zodat je de kan gemakkelijk op de ontbijttafel kunt zetten. Met het waterreservoir met kopsaanduiding bepaal je gemakkelijk voor hoeveel personen je koffie zet. De druppelstop voorkomt nadruppelen wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt.

Minpunten
  • Het waterreservoir kan niet worden verwijderd, wat het bijvullen minder gemakkelijk maakt. Een koffieapparaat met een behuizing van kunststof is minder duurzaam dan een apparaat van metaal.

Veelgestelde vragen over Melitta Easy II Therm Zwart

Melitta Easy II Therm Zwart is een Filterapparaat.

Melitta Easy II Therm Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Melitta Easy II Therm Zwart is 1 l.

Met Melitta Easy II Therm Zwart kun je 8 zetten per keer.

Melitta Easy II Therm Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.