Elektrische producten

De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M.

Specificaties De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M

Met de De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M kun je genieten van zowel warme als koude koffies. Deze veelzijdige machine biedt 8 voorgeprogrammeerde koffierecepten, zodat je kunt kiezen uit een scala aan heerlijke opties, zoals cappuccino, cold brew en espresso cool. Vooral de cold brew is perfect voor de zomer, omdat deze koffievariant op een verfrissende manier wordt gezet. Bovendien heb je de keuze om zelf de melk op te schuimen met behulp van de stoompijp, of je kunt de machine dit voor je laten doen. De De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M is uitgerust met handige snufjes die zorgen voor de beste koffiesmaak. Dankzij de sensor in de ingebouwde bonenmaler wordt de koffie gelijkmatig gemalen, waardoor alle koffiekorrels dezelfde grootte hebben en de smaak altijd consistent is. Bovendien drukt de machine de koffie op de juiste wijze aan met de automatische tamper, wat resulteert in een perfecte extractie van de koffie en een heerlijk aroma. Met de De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M haal je een hoogwaardige pistonmachine in huis die je in staat stelt om eenvoudig en moeiteloos te genieten van de meest smaakvolle koffiecreaties. Of je nu een liefhebber bent van warme koffie in de ochtend of verkoeling zoekt met een verfrissende cold brew op een warme zomerdag, deze machine biedt het.

Pluspunten
  • Je maakt niet alleen warme dranken, maar ook ijskoffies zoals een cold brew. De pistonmachine klopt melk automatisch op met behulp van het bijgeleverde melkreservoir. Dankzij de 8 vooraf ingestelde recepten zet je binnen enkele minuten een cappuccino, latte, flat white of ijskoffie.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten als er geen display is.

Veelgestelde vragen over De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M

De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M is een Pistonmachine.

De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M is 2,5 l.

Met De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.